Tour de Sy - på tur for å reparere

Har du fått en rift i vindjakka, et hull i skibuksa, eller har du andre ødelagte turklær som bare har blitt liggende? Da bør du ta de med til Tour de Sy!

ALT KAN REPARERES

I sommer skal Bergans og studenter fra motefagskolen Esmod reise på tur med sybilen vår og tilby reparasjon av turklær og -utstyr til turglade nordmenn. Dette gjør vi fordi vi ønsker å sette fokus på viktigheten av å forlenge levetiden til produktene og for å skape engasjement rundt et mer bærekraftig forbruk i Norge.

Fredag den 7. august kommer sybilen til XXL Haugesund!

REPARASJON AV ALLE MERKER

Sybilen tilbyr reparasjon av turklær og turutstyr av alle merker som kan fikses på stedet. Reparasjonene koster i utgangspunktet 100 kr per produkt, men kan variere noe utfra arbeidet som kreves. Større reparasjonsjobber på Bergansprodukter kan leveres inn til reparasjon til ordinær pris.

ET MER BÆREKRAFTIG FRILUFTSLIV

Som produsent av produkter som skal brukes ute i naturen, er Bergans avhengig av å ta vare på den fine naturen vår, både for dagens og fremtidens turglade generasjoner. Derfor jobber Bergans aktivt med bærekraft bakover i verdikjeden – og framover i samarbeid med kundene; ved å tilby tjenester som reparasjon, innsamling, bruktsalg, redesign og utleie.

Bergans har hatt reparasjonstjeneste i alle år, og utvidet denne tjenesten med en systue-filial i flaggskipbutikken i Oslo for fire år siden. Nå har altså systua vår fått hjul – og er på tur for å reparere hullete dunjakker og turbukser med plagsomme rifter, der folk er.

FØLG MED PÅ TUREN

Ønsker du å følge med på turen og samtidig lære noen tips og triks, kan du følge Tour de Sy på Instagram: @bergansofnorway

Turplanen finner du også på www.bergans.com/tour-de-sy

Sjekk ut turplanen, ta med de ødelagte turklærne og turutstyret og gi dem et lenger liv!

Velkommen!

Når
07. aug kl. 13.00-17.00
Hvor
Utenfor inngang B/ved XXL og Meny
Jenter foran Tour de Sy-bilen