Meny
 

Dette var bare begynnelsen

Torsdag 11. oktober åpnet vi nybygget på Oasen Storsenter. Likevel, åpningen markerte bare starten på alt som skal skje på Oasen fremover.

 

Dette er bare begynnelsen

Når vi nå har tatt i bruk nybygget, var dette likevel bare starten på alt som skal skje på Oasen fremover. Med nybygget fikk vi på åpningsdagen en helt ny Menybutikk, en Big Bite – og ikke minst innendørs parkering for rundt 80 biler. Samtidig vil Boots Apotek ligge i nybygget fra åpningsdagen og frem til januar, mens vi pusser opp deres nåværende lokale. I slutten av oktober åpner bensinstasjonen under YX-navnet, og med en 7-Eleven kiosk. Og i juni 2019 flytter XXL inn.

 

Med to så store aktører som Meny og XXL blir det ikke plass til så mange flere butikker i selve nybygget. Fra nyåpningen i oktober og utover i 2019 vil det likevel komme en rekke fornyelser inne på dagens senter. Vi får 4-5 nye butikker, og noen skal flytte, utvide eller pusse opp.

Litt kan vi fortelle om allerede nå: I november vil Cafe MM utvide med Il Forno. Amundsen Spesial flytter samtidig til ny beliggenhet og blir dobbelt så stor. Midt i mellom disse serveringsstedene flytter barnebutikken Claire Kids inn i nye, fine lokaler. Palmehaven bygger om, og vil starte med servering av søndagsmiddager. Gulating og Floriss etablerer seg også på Oasen.

 

I januar flytter Oasen Blomster inn i nye lokaler i nybygget. På nyåret skal B-Young bytte beliggenhet og bygge helt ny butikk, Mani skal utvide og får blant annet Ecco og Sketchers «shop-in-shop» i sine lokaler. Og i mars kommer også kleskjeden Match til Oasen.

 

Hva med XXL?

XXL åpner først i juni neste år, og får inn- og utgang i nybygget, der Boots apotek ligger fra nyåpningen. XXL skal ha hele 2. etasje på nybygget, samt store deler av «gamle Meny».

 

Endelig innendørs parkering

Torsdag 11. oktober åpnet vi også innendørs parkerings under nybygget. Denne får opp- og nedkjøring fra sørsiden, mellom bensinstasjonen og apoteket. Parkeringsetasjen er lys og luftig, og har rullebånd og heis rett opp til hovedetasjen. Parkeringsanlegget vil ha lysdioder som viser ledige plasser rundt i anlegget med grønt, og opptatte med rødt. Utenfor vil det være tavle ved nedkjøringen som viser antall ledige plasser innendørs.

 

Det aller viktigste

Den hyppigste tilbakemeldingen vi får fra kundene våre er at Oasen er et hyggelig senter med god atmosfære, og mange kjekke og flinke folk i butikkene.  Vi forsøker å skape hyggelige omgivelser med steder hvor du som kunde kan ta en pust i bakken. Gode stoler, plantevegger, grønne lounger og utstrakt bruk av trematerialer. Dette har vi tatt med oss også inn i nybygget, så vi håper du vil oppleve en helhet over senteret, samtidig som det fortsatt skal være et sted å trives.

 

Følg med på utviklingen – vi håper og tror at du vil oppleve at Oasen blir enda bedre og mer spennende fremover!

 

 

Her kan du se mer:

Film som viser 18 måneders bygging på halvannet minutt