Meny
 

Handla hima - også på nett

Dame som har betalt for vare og tar i mot handleposen

Visste du at flertall av våre butikk tilbyr klikk og hent? Her kan du sjekke utvalget og reservere varen hos oss på Oasen. 

Flertallet av våre butikker har også nettbutikker. Her kan du handle eller reservere varer, og deretter stikke innom Oasen for å hente. Fordelen er at du får varen raskt, du kan se og prøve produktet før du tar det med hjem, eventuelt bytte i annen farge eller variant om du ønsker det.

 

Du kan selvsagt også bestille for direkte hjemlevering, og har da ofte muligheten til å returnere eller bytte i butikken på Oasen om varen ikke skulle svare til forventningene.

 

Nettbutikkene på Oasen tilbyr tusenvis av varer innen mange bransjer. Bruker du disse i stedet for rene nettbutikker, støtter du også din lokale butikk. Samtidig oppnår du som kunde flere fordeler når det gjelder rask henting, bytte eller retur. Det må vi kunne kalle vinn-vinn. Nedenfor finner du oversikt over hvilke butikker på Oasen som tilbyr Klikk og Hent. Merk at det kan være litt ulike betingelser fra butikk til butikk.

 

Vi gleder oss til å se deg på Oasen!

 

Og du – om du skulle være så «uheldig» å handle i en nettbutikk som ikke finnes på Oasen, så husk at Meny har både Post i butikk og Postnord som hentepunkt for pakker.  Velkommen innom uansett!

 

Butikker på Oasen Storsenter som tilbyr Klikk og Hent:

Fritid og velvære

Boots Apotek 

Clas Ohlson 

Elkjøp Phonehouse

G-Sport

Kreativ

Oasen Blomster

Sunkost

Telia

Vita

 

Mat og nytelse

Dolly Dimples

Vinmonopolet

 

Servicetilbud

Sentergavekort

Gavekort som kan brukes på alle Thon / Amfi-sentre, samt på Thon Hotels