Meny
 

Normal har åpnet på Oasen

normal

Velkommen til Normal på Oasen Storsenter.

Har åpnet på Oasen

Normal, som selger helt normale varer til helt unormale priser, har på bare fem år vokst til en kjede med næsten 100 butikker. Etter en suksessrik oppstart fortsetter ekspansjonen til store deler av Norge, denne gang er det Oasen som står for tur.

  

      Vi gleder oss til å gi kundene i Karmsund en fantastisk handleopplevelse, hvor de kan kjøpe merkevarer til faste lave priser. Vi er helt overveldet over alle de positive tilbakemeldingene fra glade kunder. Det blir utrolig spennende å se om kundene i Karmsund tar like godt imot Normal-konseptet, sier Jesper Brandt.

 

En morsom og spennende butikkopplevelse

Normal er mye mer enn bare faste og lave priser på dagligdagse merkevarer. Det er også en annerledes og interessant butikkopplevelse, med regelmessige nyheter. For eksempel kan en finne merkevarer som en typisk kun finner i utlandet. Det kan være brusen du kjenner igjen fra amerikanske tv-serier, eller akkurat den sjokoladen du ikke kan glemme fra forrige ferieopphold.

 

-        Målet er at du som kunde skal få en unik opplevelse hver gang du besøker vår butikk. Derfor får vi utover vårt faste sortiment hele tiden nye varer inn, noe som gjør hvert besøk spennende og morsomt, en ny oppdagelsesferd for hvert besøk, fortsetter Torben Mouritsen.

 

 

Et konsept uten dyre mellomledd

Normal adskiller seg fra andre detaljhandelskjeder ved å selge helt normale varer til helt normale mennesker – bare billigere.

-        Vi fører merkevarer innenfor kategorier som husholdning, personlig pleie samt en lang rekke basisvarer, som mange mennesker allerede kjenner og bruker på badeværelset, kjøkkenet og til rengjøring. Merker som L’oréal, Gillette, Colgate og Ajax. Vi kan ofte selge varene 30-50 prosent under markedsprisen, forklarer Torben Mouritsen, adm. direktør i Normal.

Normal er i stand til å konkurrere med markant lavere priser på merkevarer, fordi butikkjeden importerer varene fra distributører fra hele EU. En kjøper enkelt og greit der det er billigst, og unngår samtidig dyre mellomledd.

 

 

Fakta:

  • Normal kjøper merkevarer fra hele EU, varene kjøpes der prisen er best.
  • Blandt varene finner en produkter fra kategorier som personlig pleie, husholdningsartikler, kosmetikk, dyremat, skrive- og kontorartikler, helsekost, drikkevarer mm. 
  • Normal åpnet sin første danske butikk i april 2013.
  • I dag består kjeden av 85 butikker lokalisert i Danmark, 20 i Norge og 3 i Sverige
  • Følg med på normals facebookside for nærmere informasjon om åpningsfesten: www.facebook.com/NormalNorge/