Meny
 

Åpningstider

Hverdager 10-20

Lørdager 10-18

Kontakt

52 82 73 89 Send e-post

Etasjeplan

1. etg

Nytelser til hverdag og fest!

 Amundsen Spesial er butikk med eksklusive matvarer, spennende sortiment og personlig service. Butikken på Oasen har ost som satsingsområde, og har ansatte med erfaring som både kokk og servitører. Så her er mulighetene store til å få gode tips og veiledning ved vært et kjøp.

 Unik gavebutikk

Spesialprodukter er helt klart viktig hos Amundsen Spesial, men lekker design, eksklusive innpakning og flotte etiketter, er med på å gi ”det lille ekstra”. Det er mange som har åpnet øynene for denne butikken som gavebutikk, gave fra Amundsen er ”en sikker vinner”. Utenom drikke- og matvarer har de også et utvalg av gaveartikler i form av kopper, servise, tekanner og mye mer.

 Variert og stort utvalg

Lukten av te, kaffe og sjokolade er det første du kjenner når du nærmer deg Amundsen Spesial, men butikken byr på så mye mer. Her kan du plukke godteri og nøtter i fine kremmerhus. Du finner olivenoljer fra Italia, krydder, chilisauser, blåbær- og tyttebærsirup, hjemmelagde flatbrød, uttallige oster, tørrfisk og spekemat.

 En liten kaffekrok

Amundsen Spesial på Oasen har i større grad lagt til rette for at kundene skal kunne sette seg ned med en kopp kaffe, litt sjokolade eller kjeks. Trond Amundsen spesifiserer at de ikke driver en kafè her på senteret, men med 14 sitteplasser, er Amundsen Spesial en hyggelig samlingsplass for de som vil drøse litt over en kopp kaffe.

Butikkategori: