Meny
 

Åpningstider

Man - fre 09 - 20

Lørdag 10 - 18

Kontakt

52 81 11 00 Send e-post

Etasjeplan

1. etg

Velkommen til Boots apotek Havfruen!

Hos Boots apotek Havfruen får du en sikker reseptekspedisjon og kvalifisert rådgivning, både innenfor reseptmedisin og egenomsorg.
Boots apotek Havfruen har et stort utvalg av tjenester og produker for helse og velvære, og et bredt spekter av helsetjenester.
Hos oss får du blant annet inhalajonsveiledning, føflekkscanning, kolesterolmåling, hjertehelse, multidose til privatkunder. Vi har også et stort sortiment innen veterinærmedisin. 
Kvalitet og service er viktig for oss, og vi ønsker å tilby alle våre kunder rådgivning og produkter tilpasset deres unike behov. Boots apotek Havfruen tilbyr et ekstra bredt utvalg av produkter for egenomsorg og egenpleie, slik at våre kunder kan finne det de trenger hos oss. Vårt brede sortment innen hudpleie og kosmetikk gir alle muligheten til å pleie sin naturlige skjønnhet med produkter som passer tl deres hud.


Hos oss har alle muligheten til å skinne!


Boots har mer enn 150 års erfaring fra apotekdrift og produktutvikling og er i dag verdens største internasjonale apotekkonsern. Boots er ledende på produktutvikling og produserer en rekke bestselgende merker som No7, Botanics og Soltan. Vi er også eksklusiv forhandler i Norge av kjente merker som Soap&Glory og Champneys.


Følg Boots apotek på Facebook for konkurranser, gode tilbud, nyheter og siste nytt om helse og velvære. 
Du kan også besøke Boots apotek på www.boots.no. I vårt nettapotek finner du vårt store varesortiment innen hutpleie og egenomsorg, informasjon om sykdom, plager, helse og skjønnhet og produktinformasjon. Du kan også bestille dine resptpliktige medisiner via våre nettsider og hente dem i det Boots apoteket du selv velger

Merker:

Butikkategori: