Meny
 

XXL Sport og Villmark

Åpningstider

Hverdager 10-20

Lørdager 10-18

Kontakt

24084727 Send e-post

Etasjeplan

1. etg

Historien om XXL sport og villmark begynner i 2000, med gründer Øyvind Tidemandsen. 

Visjonen var tydelig - et sportskonsept ulikt alle andre. XXL skulle være et eldorado for alle som er interessert i sport, trening og friluftsliv. Alt fra fotballsko og yogamatter til telt og jaktutstyr, skulle samles under samme tak. Utvalget skulle bestå av kjente merkevarer, og prisene skulle være uslåelige. Med den visjonen som fundament, åpnet det første XXL-varehuset dørene i 2001, og ble en umiddelbar suksess. Siden har det gått én vei. 

Året etter ble nettbutiken åpnet, og i 2005 kunne XXL skilte med seks varehus og eget sentrallager.  I 2010 var tiden kommet for å krysse grensen. De tre første varehusene i Sverige ble åpnet. To år senere fulgte den svenkse nettbutikken. 

Det stoppet ikke der. I 2014 gjorde XXL sitt inntog i Finland, både på nett og med fysiske varehus. 

Det påfølgende året, 2015, var XXL blitt den største sportskjeden i Norden. 

29. august 2017 var køene lange og forventningene skyhøye da XXL for første gang beveget seg ut av Norden og åpnet dørene til sitt første varehus i Østerrike. Noen uker senere fulgte den østerriske nettbutikken. 

I dag har XXL 36 varehus i Norge, pluss varehus i Sverige, Finland, og Østerike.

Forsatt er visjonen den samme - Alt sportsentusiastene, den treningsglade og friluftsmennesket trenger under samme tak, fra de beste merkene, og til de beste prisene. 

Butikkategori: