Meny
 

Opplev "nye" Oasen

Opplev "nye" Oasen

Er det en stund siden du har vært på Oasen? Nå har hele senteret fått en innvendig ansiktsløfting, og forsterket den gode atmosfæren som Oasen er så kjent for.

Det har skjedd mye på Oasen Storsenter det siste året. Med nytt tilbygg har senteret på Norheim nå et større og bredere tilbud enn noen gang. I tillegg er hele senteret modernisert grundig innvendig, med svarte detaljer og fokusert belysning som gir et delikat og dempet uttrykk.

Designet av kona til Olav Thon

Moderniseringen startet faktisk allerede i 2013, med vegger av eik og levende planter. Da Sissel Berdal Haga pusset opp hotellkjeden til sin mann Olav Thon, brukte hun farger og design aktivt. Nå har hun brukt virkemidlene derfra til å gi Oasen en ytterligere interiørmessig oppgradering. 

 

Lun og behagelig atmosfære 

– Vi er utrolig fornøyde med resultatet, og vi får veldig mange positive tilbakemeldinger fra kundene våre. «Atmosfære» har lenge vært et nøkkelord når kundene skal beskrive hva som gjør Oasen unikt, og vi opplever at senteret har blitt enda lunere med det nye interiøret vårt. Det var flere som stusset da vi fortalte at vi skulle male senteret svart innvendig, men når folk nå ser resultatet, får vi bare godord, smiler senterleder Dag Einar Solberg.

 

 
Mer av alt

Med nybygget som åpnet i fjor, har Oasen vokst til å bli det handlestedet på Haugalandet med størst utvalg under ett tak. Blant senterets 65 butikker finner du selvsagt et bredt utvalg av kjente klesmerker, og med XXL og G-Sport har senteret regionens største utvalg innen sports- og friluftsliv. Meny og Rema 1000 tilbyr dagligvarer i store og nye butikker i hver sin ende av senteret, mens Bolia, Kid, Princess, Kitch’n, Lampehuset og Clas Ohlson er blant butikkene som sørger for store valgmuligheter innen hjem og interiør. Fra februar er også smartelektro-kjeden Kjell & Company på plass. 

 

For barn og barnefamilier kan Oasen tilby gratis lekeplass, utlån av barnebiler, aktiviteter og moro hos Kozmos leker, spill og bøker hos Norli, i tillegg til alle typer barneklær og koselige spisesteder for hele familien.

 

Spisemuligheter har det heller aldri vært flere av, enten du er lysten på lunsj, middag, kaker eller noe enkelt å bite i.

 

Alltid plass

Med stadig flere besøkende fra fjern og nær er det avgjørende med gode parkeringsforhold.

 

– Parkering er naturligvis viktig for kundene våre, og med tusen gratis parkeringsplasser har vi stort sett alltid godt med plass. Under nybygget med Meny har vi fått en stor og romslig innendørsparkering, og ellers er det parkeringsplasser nærmest rundt hele senteret, aller flest på baksiden. Her er det stort sett alltid plass, og kort vei til alt. På langsiden i sør er det også en rekke med ekstra romslige familieparkeringsplasser, ypperlig for dem som har med barnevogn og annet utstyr, forklarer Solberg.

 

 Gode opplevelser 

– Vi har hele tiden et ønske om å utvikle senteret, og sikre at Oasen også fremover skal fungere som en attraktiv møteplass det er trivelig å besøke. Da er det viktig å kunne tilby et godt og variert utvalg av butikker og spisesteder, og samtidig sørge for gode opplevelser for de besøkende. Jeg tror folk som kanskje ikke har vært på Oasen på en stund vil oppleve at det har blitt veldig trivelig hos oss, sier Solberg.

 

Sist endret - 04 februar 2020