Meny
 

Hvor mange åpningsfester skal du på?

Nyåpninger Oasen Storsenter

Gjør deg klar for mange spennende åpningsfester på Oasen Storsenter de neste månedene. Noen av datoene kan du legge inn i kalenderen allerede nå, mens resten vil bli annonsert så snart byggearbeidene på de nye butikkene er ferdigstilt.

Noen er helt nye. Andre butikker har flyttet på seg. Det går nesten ikke en uke uten at det er åpningsfest et eller annet sted på senteret. Og vinnerne er kundene som kan nyte gode åpningstilbud i lang tid fremover. Bonusen er at det er ekstra gøy å shoppe i moderne og kundevennlige butikker.

 

- For en spennende vår vi går i møte!

Dag Einar Solberg er inne i sitt 12. år som senterleder og senterets mest aktive og innovative periode.  På senteret koker det av byggeaktivitet. Flytting pågår og en rekke nyåpninger er allerede annonsert.

 

Match

Ekstra stas er det selvsagt at en helt ny moteaktør flytter inn. 7. februar åpnet Match Fashion ny flott butikk på hjørnet med MM/IL Forno og Interoptik.

- Vi er meget fornøyd med at Match har flyttet inn på senteret. Dette er en butikk som styrker butikkmiksen vår med ytterligere nye merkevarer for dame og herre. 

 

Match Fashion er en av Norges største motekjeder, og tilbyr kjente merkevarer til dame og herre. 

 

Oasen Blomster

Det var imidlertid en ekte Oasen-veteran som dro i gang åpningsballet allerede 28. januar. Oasen Blomster har vært på senteret i over 30 år og har flyttet til en flunkende ny butikk i nybygget - tvers over Meny. En perfekt plassering for dem som ønsker friske kvalitetsblomster, samtidig som de handler dagligvarer.

- Vi er kanonfornøyd med vår nye butikk og gleder oss stort til å møte kundene våre i nye omgivelser. Fokuset vårt blir mest på snittblomster og planter, sier innehaver Marianne K. H. Kallevik.  

 

Jentene hos Oasen Blomster startet åpningsballet 28. januar.  

 

B. Young

Også B. Young har vært på flyttefot. Torsdag 31 januar åpnet de flott butikk like ved Spektrum Frisør - i de tidligere lokalene til MesterGrønn.

- Dette er kanskje den flotteste B.Young-butikken du kan tenke deg. Det var stort å klippe snoren den siste dagen i januar, sier butikksjef Lene Aarseth.

 

Lene Aarseth gleder seg til å åpne ny flott B. Young-butikk.

 

Boots og Zavanna

Fjorten dager senere, torsdag 14. februar, var det Zavanna sin tur. De åpnet ny butikk i PM sine tidligere lokaler.

 

Også de ansatte på Boots apoteket har hatt nedtelling de siste ukene. Etter noen måneder i midlertidige lokaler, kunne de fra fredag 15. februar igjen ønske velkommen i sine opprinnelige, men nå nyoppussede lokaler. I månedsskiftet februar/mars utvider Mani sin butikk og overtar da B.young sitt tidligere lokale. Her blir det blant annet en egen Skechers shop-in-shop, som garantert mange vil finne attraktiv.

 

XXL før sommerferien

Vi vet mange lurer på når sportsgiganten XXL er på plass i nybygget, rett over Meny. Når blir det åpning her? - XXL åpner dørene i juni, opplyser Solberg, som foreløpig ikke ønsker å gå ut med eksakt dato.

Sist endret - 18 februar 2019