Meny
 

Jordbærpikene har åpnet på Oasen!

Jordbærpikene åpner på Oasen

Jordbærpikene åpnet en ny flott kafè på Oasen torsdag 7.november. Vi gleder oss over nykommeren, og håper du gjør det samme! 

Jordbærpikene startet i 2003 med ideen om å lage et unikt kafékonsept med mat og kaker laget fra bunnen av, med sesongens friske råvarer. Bak idéen stod konditor, TV-kokk og matskribent, Lars Lian. Med ti års erfaring fra kokkelandslaget og som daglig leder av flere konditori, så han mulighetene og potensialet i en helt ny type serveringssted. Jordbærpikene skulle trekke gatekaféen inn i kjøpesenteret, fylle tomrommet mellom bakeri og hamburgersteder og gi gjestene en opplevelse utover det vanlige.

Den første Jordbærpikene åpnet på kjøpesenteret Byhaven i Trondheim. Konseptet ble raskt en suksess, og i dag finnes Jordbærpikene på 39 kjøpesenter over hele landet. Alle kaféer drives av dyktige franchisetakere som har fokus på gjestene, kvalitet på maten og god service.

 

Vi ønsker Jordbærpikene hjertelig velkommen til Oasen! 

 Visste du at...

  • Jordbærpikene baker alle kakene sine selv? Vi gleder oss til å smake på alt det gode de lager, og finne vår favoritt! 
  • Jordbærpikene kan lage alt på menyen som takeaway? Ring inn din bestilling, så ordner de maten klar til ønsket tidspunkt.
Sist endret - 13 november 2019