Meny
 
Bente Baretti

Bente Baretti

Om Bente Bokn noen gang skal få seg et mellomnavn, foreslår vi Baretti. For at mye handler om Baretti i livet til Bente, er det ingen tvil om.

Bente driver ikke bare en klesbutikk, men to. På Oasen Storsenter har hun drevet Baretti de siste 16 årene, mens butikken på Aksdal Senter har vært der enda lengre. Som frittstående klesbutikk uten en kjede i ryggen, har hun blitt en skikkelig ”potet” som i løpet av en arbeidsdag gjør alt mulig. Markedsføring, vaktmesteroppdrag, arbeidslister, innkjøp av nye kolleksjoner, kollegasamtaler og ikke minst betjening av mange kjekke kunder.

 

- Vi har mange faste kunder og kontakten jeg har med kundene, er det jeg setter ekstra stor pris på med jobben min. Ærlighet er viktig - om kjolen er for stor eller for liten, synes jeg det er ålright å gi beskjed. Ikke minst er vi opptatt av at kundene skal finne BH´er som passe. Det er utrolig hva en god BH som sitter som den skal, kan gjøre med holdningen. Det samme gjelder for badetøy.  Vi selger skikkelige kvalitetsvarer og ønsker at kundene skal være fornøyde i lang tid med det de kjøper, sier Bente som har drevet i klesbransjen siden ungdommen.

 

- Jeg stortrives her på Oasen og føler meg rett og slett hjemme her. Mange koselige kunder og kjekke kollegaer, gjør arbeidsdagen ekstra meningsfull, sier Bente som de siste månedene har pusset opp leiligheten som hun og datteren Ingrid (5) nettopp har flyttet inn i. Leiligheten er i Grinde - ikke langt unna Aksdal der Bente vokste opp.

- Utenom jobben, er det Ingrid jeg bruker mest tid sammen med. Og om anledningen byr seg, tar jeg meg gjerne en løpetur på tredemøllen, smiler Bente Baretti.

Sist endret - 25 september 2018

Relaterte butikker

Baretti