Meny
 
Amundsen Spesial

Juleknask-spesialisten med ny butikk

Daglig leder hos Amundsen Spesial, Cecilie Strand, er så stolt av den nye butikken, at hun er sikker på at kundene kan se det på henne.

- Ja, både jeg og de andre medarbeiderne er så stolte at det nok lyser lang veg. Butikken er blitt dobbel så stor, og endelig har vi fått god plass til kaféen slik at enda flere kan sette seg ned og ta en pause i hverdagen. Innredningen er blitt akkurat slik som Amundsen er kjent for og varene våre blir eksponert på en meget god måte. Vi har fått mange positive tilbakemeldinger fra kundene våre på den nye butikken og det forstår vi godt, smiler hun.

 

Den nye butikken til Amundsen Spesial ligger like ved spisestedene MM og il Forno og åpnet i slutten av november. Et tidspunkt som var helt perfekt i forhold til julehandelen som er veldig viktig for delikatessebutikken. Amundsen Spesial er viden kjent for lekker sjokolade, karameller, lakris, marsipan, drops, te, kaffe, oster, kortreiste nisjeprodukter og andre spesialiteter. Populære produkter som gjerne blir satt sammen til spennende gaveposer og julekurver.

 

Cecilie Strand bor i Kopervik sammen mann og to barn på 16 og 9 år. Før Cecilie begynte som daglig leder på Amundsen Spesial, jobbet hun i ferskvaredisken til Meny.

- Jeg stortrives på Oasen Storsenter og er så fornøyd med å være en del av det gode arbeidsmiljøet her på senteret, sier 36-åringen.

 

Når hun ikke er daglig leder i Amundsen, er hun daglig leder i familien Strand. Det betyr blant annet mye organisering av barna sine treninger i ukene og heiing på håndballkamper i helgene. Og når den daglige lederen skal kose seg litt ekstra, tar hun gjerne frem favorittene lakris og karameller - selvfølgelig fra eget sortiment.

- Jeg elsker å løse kryssord og hva passer vel bedre da enn å kose seg litt ekstra med god kaffe og litt knask fra den beste godtebutikken, smiler hun.

Sist endret - 11 desember 2018