Meny
 

Klubbvenninnene som startet butikk

Klubbvenninnene som startet butikk

Marianne Lippestad (47) og Tone B. Tungland (48) gjorde det som mange venninner drømmer om. De startet butikk sammen. Nå har de flyttet Claire Kids til Oasen Storsenter.

- Butikklokalet føltes nesten ut som en ballsal da vi overtok det - helt til vi fikk på plass alle varene og møblene. Vi er meget fornøyd med den nye butikken og ikke minst at vi har fått dobbel så stor plass, sier Tone og Marianne som tidligere holdt til på Amanda. Den nye Claire-butikken på Oasen finner du like ved det nye spisestedet Il Forno i området der Meny holdt til før.

 

15. november kunne de ønske velkommen til sin nye flotte butikk for barn og ungdom fra 0-16 år. Dagen ble feiret med goodiebags, kaffe og kake til kundene. Også flere leverandører var tilstede på åpningsdagen.

- Vi fikk akkurat den åpningsfesten vi håpet på – godt salg og mye folk innom hele dagen. I den nye butikken får vi profilert produktene våre på en enda bedre måte. Vi har mange faste kunder og har fått mange tilbakemeldinger på at nye butikken faller i smak, sier de.

 

Siden Claire Kids er en såkalt kjedefri butikk, står Marianne og Tone helt fritt til hvilke merker de vil selge i butikken. De har et stort utvalg av merker fra blant annet Hust & Claire, Levis, Hummel, Creamie, Wheat, Lillelam, Enfant og Lilleba, for å nevne noen.

- Vi har klær helt fra 0 til 16 år - noe vi har fått gode tilbakemeldinger på. Det er kjekt å finne noe på samme plass til baby, barn og ungdom og vi har også en nettbutikk der en kan se varene før en besøker butikken, sier Marianne og Tone som har kjent hverandre lenge og går i klubb sammen. For omtrent 7 år siden fant klubbvenninnene ut at de ville starte en barnebutikk.

- Vi hadde allerede store barn da vi startet butikken og nå driver vi butikken som vi selv savnet da våre barn var små. Vi går fremdeles i samme klubb, men prøver å unngå å snakke så mye forretning akkurat der. Den praten prøver vi heller å legge til åpningstidene, smiler de.

Sist endret - 16 november 2018