Meny
 
Lampehuset Oasen

Erika gir deg en lys idè!

At livet dreier seg om tilfeldigheter, kan Erika Cuevas Flores skrive under på. Hadde noen sagt til henne at hun en dag skulle være butikksjef for en lampebutikk i Norge, hadde hun ristet på hodet. 

Hvem: Erika Cuevas Flores

Alder: 40 år

Stilling: Butikksjef

Hvor: Lampehuset

..men det var før hun traff mannen i sitt liv som gjorde at hun flyttet fra Mexico til Norge og Haugesund. Nå bor 40-åringen sør i byen sammen med mannen og barna deres Maria på 8 år og Lars Erik på 3 ½ år. Og like i nærheten bor hennes egen mor som har flyttet etter dem fra Mexico - slik at hun kan være tett på datteren og barnebarna. 

 

- Det er alltid en fryd å komme på jobb om morgenen og tenne flere hundre lamper i butikken ved hjelp av et trykk. Glede seg til å ta i mot kundene og ha fokus på å gjøre det vi har som mål å være best på. Kundeoppfølging. Jeg bare elsker jobben min her på Lampehuset, smiler Erika mens hun stolt viser oss rundt i den nyoppussede butikken i underetasjen på Oasen Storsenter.

- Vi har delt butikken i ulike genre. Moderne. Klassiske. Lamper med mer nordisk design. Det mest hotte nå er lamper i smokey glass - de er virkelig blitt en slager i høst, sier Erika som tidligere jobbet på BR Leker i Haugesund sentrum og deretter Toysrus på Raglamyr. 

 

At lys skaper hjem, er ikke bare butikkens slagord. Det er også noe Erika selv har erfart på hjemmebane.

- Det fine er jo at jobben på Lampehuset har gjort meg skikkelig “handy”. Nå er det slutt å be om hjelp om noe skal henges opp - om det er lamper eller noe annet.  og det er herlig å fikse og få det til selv, sier Erika som er inne i sitt 2. år som butikksjef og i tillegg har tre medarbeidere i butikken. 

- Det er virkelig en fin gjeng og vi har det kjekt på jobb. Jeg tror vi får ekstra energi av å jobbe i en lampebutikk - det må nok skyldes alt lyset vi er omgitt av, smiler hun. 

Sist endret - 05 januar 2020