Meny
 
Gunn hos Kozmos

Møt forsvarsklippen Gunn

Stikker du innom lekebutikken Kozmos, kan det hende du ser butikksjefen Gunn Skottheim i full gang å trikse med en ball. For i denne jobben er det lov og nesten pålagt å leke seg på jobb.

Litt ballberøring i løpet av dagen er å betrakte som egentrening for 47-åringen som spiller på damelaget til Avaldsnes.Nå bør det kanskje presiseres at det er 3´er-laget til Avaldsnes hun spiller på. 7´er fotball i 4. divisjon. Gunn er forsvarsklippen som gjorde comeback for noen år siden - etter at fotballskoa hadde ligget på hylla i over 20 år.

 

- I familien vår er jeg den eneste som spiller fotball for tiden, og jeg har ikke tenkt å gi meg med det første. I alle fall ikke så lenge beina holder. Vi damene har det knallkjekt på både trening og kamp, og er så heldig å ha brasilianske Andrea fra A-laget som trener, sier Gunn, som har jobbet med leker siden 1998. Først som medarbeider i Brio - deretter som butikksjef fra 2003. I 2015 skiftet butikken navn fra Brio til Kozmos, og butikken flyttet til lokalet ved siden av G-Sport. For noen år siden ble Gunn eier av butikken.

- Det er en bransje med hard konkurranse og mange aktører, så her gjelder det å være på ballen, smiler Gunn.

 

For tiden kryr det av uteleker på Kozmos, og bassengene har forlatt butikklokalet i takt med sommertemperaturen.   

- Vi er gode på service, og pakker inn gavene om kundene ønsker det. Det skal være lek og moro å besøke en lekebutikk, og her hos oss prøver vi å lage i stand aktiviteter og events så ofte vi kan. Har barna det kjekt, har de voksne det bra. Det er flott å tenke på at vi her på Kozmos bidrar til at barn og unge leker og har det kjekt sammen, smiler Gunn, som nå gleder seg til å ta en velfortjent ferie sammen med familien i Kroatia. Helt sikkert med en ball i kofferten!

Sist endret - 13 august 2018

Relaterte butikker

kozmos