Meny
 
Stolt kjøpmann på Norges fineste Meny-butikk

Stolt kjøpmann på Norges fineste Meny-butikk

Tore Iversen er stolt kjøpmann på det som må være en av Norges flotteste Meny-butikker. Ja, muligens like stolt som da han som tenåring kunne kjøpe sin aller første båt for pengene han tjente på avisbudjobben.

Hvem: Tore Iversen

Alder: 51 år

Stilling: Kjøpmann

Hvor: Meny

 

Meny på Oasen Storsenter er flyttet inn i flunkende nye lokaler. Butikken har fått enda større ferskvareavdeling og butikken er innredet på en moderne og funksjonell måte. Utvalget er minst like stort som før og alt ligger til rette for gode handleopplevelser. Kjøpmann Tore Iversen gleder seg like mye som sine 30 medarbeidere over den nye flotte butikken og har endelig fått kontor med vindu.

- Nå kan jeg omsider nyte litt dagslys mens jeg er på jobb. Det er faktisk det eneste som har manglet de 30 årene jeg har jobbet med dagligvarer her på Oasen Storsenter. Nå gleder vi oss til å flytte inn i en aktiv handlegate sammen med andre store aktører som blant annet Clas Ohlson og etter hvert XXL, sier han.

 

Nysgjerrighet kombinert med mye energi kan ha sine fordeler. Det er ikke få klokker og kassettspillere Tore plukket fra hverandre.

- Jeg måtte jo finne ut hvordan de virket, før jeg skrudde dem sammen igjen. Du kan lære litt av hvert på den måten, smiler han.

Tore Iversen var ett år gammel da familien flyttet fra København til Risøy i Haugesund. Da han var ni år, flyttet familien til Vormedal. Unge Tore var full av energi og ikke redd for å gi seg i kast i arbeidslivet. Etter en periode som avisbud, fikk 13-åringen jobb i butikken til Per Haftorsen på Vormedal. Senere kom han under Odd Kyvik sine vinger på dagligvarebutikken Sesam på Oasen Storsenter.

- Jeg hadde noen utrolig dyktige læremestere i Per og Odd og er dem evig takknemlig for all tillit de viste meg. Det har vært en enorm utvikling i dagligvarebransjen disse 30 årene og tempoet har vært bånn gass fra dag en. Noe som egentlig har passet meg godt. Gjennom Norgesgruppen har jeg fått tatt flere lederprogrammer og er i dag en superbruker som gir innspill på vegne av Meny-butikkene i Rogaland. Det er stadig mye nytt og lære, og jeg gleder meg hver dag til å gå på jobb, smiler han. 

 

Og i begynnelsen av 2000-tallet var det nok ikke fritt for at han hadde en del ekstra sommerfugler i magen når han gikk på jobb. Tore ansatte selv Brit Tone Våge - dama som skulle bli hans store kjærlighet og mor til deres tre barn. De jobbet sammen i noen år, før Brit Tone begynte hos Haugli der hun fremdeles jobber.

- Absolutt en fordel å ha en samboer som vet “hva det går i”, selv om det egentlig er sjelden vi snakker om jobb rundt middagsbordet. Med tre barn som er aktive med ulike fritidsaktiviteter, er det plenty andre ting å snakke om, sier 51-åringen.

 

For eksempel kan de snakke om hvordan det går med Vard om dagene. Klubben som fremdeles Tore har i hjertet sitt og gjerne ser ”live” om anledningen byr seg. Selv om nedrykket er et faktum. Golf er også gjerne et samtaleemne. Tore er en aktiv golfer og har siden 2005 reist hver vinter sammen med noen kompiser for å spille golf i Alicante i Spania. - Golf er en super måte å mosjonere på og samtidig ha det sosialt med gode venner, smiler han.

Sist endret - 12 oktober 2018