Meny
 
Sportsbutikker Oasen

Finn flyten i Oasens sportsbutikker

Alle kan vi finne vår egen sportsaktivitet og oppleve alt det gode det fører med seg. Sosialt fellesskap, mestring og bedre helse. La ikke utstyret stoppe deg for å få den rette flyten!

Du merker det ofte ikke før etterpå. At du rett og slett har holdt på med noe som har gjort at du er blitt helt oppslukt av aktiviteten. Glemt tid og sted og opplevd en tilstand av det som på psykologspråket ofte omtales som flow - eller flyt på norsk. Ikke sjelden opplever vi tilstanden når vi holder på med fysisk aktivitet. Flow i seg selv er sunt for kroppen og sammen med fysisk aktivitet får vi dobbel dose. Det fremmer helse, gir overskudd og bedre livskvalitet. 

 

Det fine er at inspirasjonen og motivasjonen for å komme i gang er rett rundt hjørnet. Alt kan starte med et besøk hos XXL og G-sport på Oasen Storsenter. Tenk 5000 kvm med sport samlet på ett sted - det blir mye inspirasjon det! 

 

Hos G-sport Oasen får du veiledning av en superflink og kjekk gjeng! 

Her kan en finne de perfekte joggeskoene som gjør at den første turen går litt smidigere, slik at det frister med en ny. Her kan kyndige fagfolk gi deg tips om de rette fjellskoene, ryggsekken, sykkelen, skiutstyret og golfsettet. Eller kanskje et nytt akebrett for å teste akebakken i nabolaget?

 

Alle kan vi finne vår egen sportsaktivitet og oppleve alt det gode det fører med seg. Sosialt fellesskap, mestring og bedre helse. La ikke utstyret stoppe deg for å få den rette flyten!

Sportsutstyr - det er Oasen, det!

 

Teamwork hos XXL. Ta turen innom for et fantastisk utvalg! 

 

Produktene vi vil ha nå – 10 på topp:

1. Ulvang-genseren fra Farmen

2. Ullundertøy

3. Joggesko

4. Gore-tex høye tursko/hikingsko

5. Jakker, bukser/dresser til barn med for/isolasjon

6. Skallbekledning

7. Skiutstyr

8. Jaktrelaterte artikler. Ammunisjon, bekledning, kniver, turmat osv.

9. Sko for innendørs bruk

10. Tredemøller/spinningsykler

 

 

Flyt/flow: Flyt (eller flow) er et psykologisk begrep som betegner en tilstand der vi glemmer tid og sted. En tilstand av flyt innebærer blant annet at man er motivert, tilfreds og går i ett med selve aktiviteten man holder på med slik at man glemmer seg selv og føler at man lever i nuet. Flyt oppstår når man opplever at utfordringene aktiviteten stiller til en er i overensstemmelse med de forutsetningene man har for å mestre utfordringene. (Wikipedia)

Sist endret - 05 januar 2020