Meny
 

Medlemsvilkår

Takk for at du er medlem av Oasen Pluss

 

Oasen Pluss er lagt opp som en elektronisk basert tjeneste. Medlemskommunikasjon er gratis og foregår primært via sms. 

 

Vi gjør oppmerksom på at Oasen Pluss benytter auto-oppslag for å gjøre registreringen enklere for deg. Personopplysninger som hentes ut automatisk er navn, adresse, kjønn og fødselsdato. Du er selv ansvarlig for å rette opp eventuelle feil som er lagret på ditt mobilnummer. I tillegg kan du som medlem registrere interesser, antall barn og alder på barn.
Vi har en 15 års aldersgrense for å være medlem i vår kundeklubb.

 

Dine personopplysninger og den innsamlede informasjonen vil bli benyttet av Oasen Pluss til å sende deg kampanjetilbud på mobil. Opplysningene om deg registreres og benyttes for å gi deg fullgod medlemsservice, det vil si at vi kan tilpasse medlemskapet til deg og dine preferanser. Blant annet kan vi tilpasse medlemstilbud, medlemsinformasjon, nettsider, apper, digital kommunikasjon og de øvrige tjenester og fordeler som tilbys våre medlemmer.

 

Der data også går innom tredjepart, for eksempel ved gjennomføring av spill/konkurranser, lagres ikke medlemsopplysninger hos tredjepart. Tredjepart har heller ikke rettigheter til innsyn i eller mulighet til benytte slike opplysninger.

 

Vi lagrer dine personopplysninger så lenge du har et kunde- eller medlemsforhold til Oasen Fordelsklubb eller så lenge som det foreskrives i loven. Ved utmelding vil vi automatisk slette alle personopplysninger om deg. Utmelding kan gjøres via våre nettsider, eller ved å sende STOPP OASEN til 2070.