MENY Ferskvaremedarbeider vikariat

MENY søker nå etter en ny ferskvaremedarbeider i et vikariat som kan sørge for gode handleopplevelser og matinspirasjon!

Vikariatets lengde: til 30. juni 2022. Det vil være mulighet for flere vakter ved behov og jobbing i høytider/ferier.

HOVEDOPPGAVER:

Hvem er du og hva skal du gjøre?

Som medarbeider i vår ferskvareavdeling vil du ha en hektisk og spennende jobb med stor variasjon i arbeidsoppgavene. Du vil ekspedere kunder, skjære og tilberede ulike ferskvarer som kjøtt, fisk og ost, du vil fylle varer og naturlig nok ta oppvasken. Får å få til dette må du like å ha kontakt med mennesker, ha gode samarbeidsevner og ikke være redd for å brette opp ermene for å ta i et tak. Du vil også ha vakter i bakeriet, og der vil en av dine viktigste oppgaver være å sørge for at det er riktig mengde brød og bakevarer i avdelingen til enhver tid, og du vil kontinuerlig vurdere behovet for å steke mer. Dette er en hektisk og utfordrende jobb med tunge løft og mye ansvar. Du må ta mange egne avgjørelser og vi lover utfordrende og spennende arbeidsdager.

Vi ser etter deg som kan arbeide selvstendig, stå for egne avgjørelser og som gir usedvanlig god kundeservice. Du må gjerne ha interesse og kunnskap om mat, men det viktigste er at du har rett innstilling og liker å lære nye ting, så skal vi hjelpe deg med resten.

Fordi du vil ha mye kundekontakt må du ha gode norskkunnskaper og du må ha fylt 18 år

Hvorfor skal du jobbe hos oss?

MENY Oasen Haugesund er en arbeidsplass med morsomme dager på jobb, kunnskap og matglede. Når du begynner hos oss vil du bli tatt godt imot av dine nye kolleger som gir deg opplæring og hjelper deg å bli god. For deg som ønsker videre karriere i dagligvare er mulighetene mange, men å jobbe i MENY er også et fint sted for deg som trenger en jobb ved siden av f.eks. studier. Vi ønsker deg velkommen og gleder oss til å få en ny kollega!

Forfriskende enkelt å søke!

For at vi skal få svar på det som er viktig for oss, svarer du på spørsmålene om deg og din erfaring. Du trenger ikke laste opp søknadsbrev. Har du mye på hjertet må du gjerne skrive utfyllende, vi gleder oss til å lese! Og fordi vi synes det er spennende å se hvor du har vært tidligere, må du laste opp CV.

Vi gjør oppmerksom på at alle søknader må sendes inn via søknadsskjema tilknyttet annonsen, vi vil ikke ta imot søknader på papir i butikken. Søknader behandles fortløpende.

Om stillingen

Stillingstittel
Ferskvaremedarbeider
Stillingstype
Deltid
Omfang
58%
Søknadsfrist
13.01.2022
Tiltredelse
Etter avtale
Kontaktperson
Tore Iversen
Stilling
Kjøpmann
Telefon
908 57 624

Søk på stillingen

1. etasje

Åpent i dag 07:00 - 22:00