Meny
 

Only søker ny butikksjef

ONLY Stores er i sterk utvikling, og vi søker derfor en erfaren lederprofil!


Vil du bli med på reisen?

ONLY Stores er i sterk utvikling, og vi søker derfor en erfaren lederprofil som kan sikre en konstant utvikling av ONLY Oasen og Amanda i Haugesund. Vi søker derfor etter deg som er sulten, fremover lent, uhøytidelig med et stort engasjement for retail. Dette er som utgangspunkt 2 stillinger, men vi ser også på muligheten for å finne en som kan drive begge butikkene våre i Haugesund.

 

Bli en del av ONLY Stores   

ONLY Stores har vært på en forrykende reise gjennom de siste fem år, og vi er langt fra ferdige med reisen. Vår forretningsplan har vist seg å være riktig. Vi har hatt vårt primærfokus på to ting – våre produkter og våre medarbeidere. Som en del av organisasjonen i ONLY Stores kan du i høy grad få det ansvaret du ønsker, de oppgaver du brenner for, og ikke minst være en del av et fantastisk team.  

Hos ONLY Stores vet vi at våre  medarbeidere gjør en stor forskjell!  

 

Jobben  

Som butikksjef har du ansvar for ledelsen og driften av butikken. Du vil jobbe med, og utvikle butikken i samarbeid med vår distriktssjef, og gjennom ditt solide nettverk sikrer du at ONLY er markedsledere i ditt nærområde. Du holder deg oppdatert på mote og trender og er opptatt av å følge med i markedet. Du liker å jobbe i et høyt tempo, er ikke redd for og ta i et tak og har et konkurranseinstinkt det lukter svidd av. Du leder ditt team til suksess gjennom å lede som et godt forbilde. 

Konkret vil dine arbeidsoppgaver innebære:  

·        Utvikle medarbeidere via daglig oppfølging, trening og delegering  

·        Sikre rekruttering av det rette personalet med potensiale, energi og evne til å skape resultater   

·        Effektiv planlegging for deg og dine medarbeidere 

·        Daglig sparring med distriktsjef med fokus på omsetning og resultater  

·        Utvikling og optimering av butikkens uttrykk, vareplassering og effektivisering   

·        Utvikling og motivasjon av medarbeidere med fokus på å løfte kompetansenivået i forhold til salg og ledelse  

·        Lagerstyring og oppfølging av topplister  

·        Oppfølging av budsjetter og regnskap  

 

Din profil  

Du kjenner retailbransjen innenfra og du har en naturlig interesse for mote. Du er en person med høy grad av energi, har sans for detaljer, og du tør å sette retningen. Det er viktig at du er utadvendt i din arbeidsstil , og du er i stand til å skape et solid nettverk.  Du er god på og skape team og øke kompetansen til de rundt deg. 

 

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Vi behandler søknader og kaller inn til intervju fortløpende.

Stillingen er ledig omgående. Skriv gjerne i søknaden hvilken butikk du søker på, eller om du mener du kan gjøre en god jobb med å drive begge butikkene.

 

Om oss   

ONLY Stores er en del av BESTSELLER Retail Europe vi har eksisteret i mer enn 25 år og driver konseptbutikker under følgende brands: ONLY, ONLY & SONS & JDY.  

Vi har base i Brande, hvor vi er 40 dedikerede kollegaer, som beskjeftiger oss med drift av butikker. Vi driver BESTSELLER Retail Europe ut fra ledelsesmessige verdier, som bygger på fremgang for enhver pris, nærhet til våre kollegaer og butikker og en uskuelig tro på, at vi kan gjøre det enda bedre i morgen.  

Vi arbeider i et sterkt konkurransemessig miljø, hvor vår innsats og innstilling gir resultater direkte på bunnlinjen. Vi hyller prinsippet om frihet under ansvar, og vi elsker mennesker som tar initiativ og som gjør en forskjell. Vi tror på, at det er den måte vi best utvikler vår forretning og hverandre.  

 

 

Søk på stillingen her