Meny
 

XXL Haugesund søker deltid/ekstrahjelp

Nå søker XXL Haugesund etter flere deltider! Er det deg?


XXL har i dag 36 varehus i Norge, 25 i Sverige, 16 i Finland og 5 i Østerrike, samt 3 Outlets rett over svenskegrensen. Nå søker XXL Haugesund etter flere deltider! 

 

Vi skal være best, vi skal tjene penger og vi skal ha det gøy!

 

Alle sports- og villmarksinteresserte finner hos oss et enormt utvalg av kjente merkevarer til priser ingen andre kan matche.

Hos oss finner du fotballsko, ski, hockeyutstyr, tennisracketer, joggesko, dykkerutstyr, telt, jaktutstyr, fiskestenger og mye, mye mer!

 

XXL er i skrivende stund nordens største sportskjede. Det har vi ikke blitt uten grunn.

Vi har medarbeidere som elsker salg på kassa og har stor lidenskap for det de selger. Og nå trenger vi flere folk med samme interesse!

Er du en av dem?

 

DELTID/EKSTRAHJELP

I XXL er vi delt inn i avdelinger. Det gjør at du får jobbe med akkurat det fagfeltet du er genuint interessert i.Vi gir opplæring på produktene i denne avdelingen, ikke i alle andre. Vi tror på spesialister fremfor generalister. Dette gir oss god kompetanse og er med på å skape fornøyde kunder

 

TEKSTIL

Vi tilbyr et bredt vareutvalg med funksjoner og design som henvender seg til den aktive kunden. Du synes det høres interessant ut å selge produkter for ski, seiling, treningstøy og teknisk undertøy.

 

SKO

Vi har sko for alle bruksområder, enten kunden liker lange spaserturer, spiller innebandy, trener til maraton eller samler på kule sneakers. Når du selger sko, må du forstå hvor viktig det er å bruke sko som egner seg for formålet.

 

VILLMARK / VÅPEN

For deg som er fisker, jeger eller generelt friluftsinteressert. Du liker å selge og ser det som interessant å også selge produkter til klatring, hestesport og hund.

 

SKI, SYKKEL OG SPORTSTECH

Du er en ivrig skiløper eller bruker sykkelen som treningsredskap og gjerne begge deler. Du bør ha greie på skibriller, carvingsvinger, spenn i langrennski osv. Hvis ikke, får du selvsagt nødvendig opplæring. Det viktigste er at du er genuint interessert.

 

Vi søker deg som ønsker å jobbe i en av de nevnte avdelingene. Du studerer eller vil arbeide med din største interesse i helger og på kveldstid. Vi gir deg opplæring du trenger slik at du kan gjøre kundene våre 100 % fornøyde.

 

Vennligst skriv hvilken avdeling du søker i søknadsteksten. Vi tar kun imot elektroniske søknader.

 

Link til søknadsskjema: Send søknad For mer informasjon kontakt: , Thomas Haaland Cheek, Tlf: +47 24084727, Mobil +47 92205780, Epost: thomas.h.c@xxl.no