Zizzi Oasen søker superselger

Trives du i et engasjert og resultatorientert miljø i en internasjonal kjede i rivende utvikling hvor lidenskap for salg og mote er drivkraften?

Da er jobben som salgsassistent hos Zizzi Oasen kanskje noe for deg.

Vi søker en 30% salgsassistent som setter kunden i fokus og brenner for salg og mote.

Som salgsassistent hos Zizzi får du en bred og allsidig rolle, hvor du i samarbeid med butikksjefen og resten av teamet bidrar til å skape gode resultater gjennom enestående kundeservice.

Våre forventninger til deg:

Du er en åpen og energisk lagspiller som elsker mote og styling, og følger med på sosiale medier. Du har erfaring fra butikk, har god forretningsforståelse og er ikke redd for å ta ansvar og beslutninger. Du forstår viktigheten av gode rutiner, og er fleksibel og tilpasningsdyktig. Din lidenskap for salg og mote kommer til uttrykk gjennom din evne til å begeistre omgivelsene dine, din vilje til å vinne, og din lyst til å yte enestående service til kundene våre ved å bruke din kunnskap og store interesse for mote og styling.

HOVEDOPPGAVER:

Dine ansvarsområder er å:

Sikre at kunden alltid er i fokus ved å være smilende og nærværende, og yte en enestående service og styling-veiledning

Håndtere mottak, utpakking og plassering av nye varer daglig på en effektiv og kommersiell måte

Holde deg oppdatert på varesortiment, topplister og salgsfremmende aktiviteter, slik at du sørger for at vi er klar for kundene til enhver tid

Arbeide strukturert med visual merchandising og sikre kommersielle varepresentasjoner og vinduer med høy motefaktor

ANNEN INFO:

Vi kan tilby deg:

En spennende og variert jobb med mye kundekontakt og fantastiske kolleger. Hos Zizzi blir du en del av et engasjert og inspirerende team i Europas ledende fashion brand i +size-segmentet. Vi er i konstant utvikling og ekspanderer kraftig, og det finnes muligheter for å skape en internasjonal karriere innenfor Zizzi.

Fast stilling 30%, helger og kvelder må påregnes.

Høres dette spennende ut, og tenker du det kunne vært en jobb for deg, ber vi deg om å fylle ut alle felter i din jobbprofil så nøyaktig som mulig. Legg ved din CV og skriv en kort, motivert søknad.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Om stillingen

Stillingstittel
Selger
Stillingstype
Deltid
Omfang
30%
Søknadsfrist
Snarest
Tiltredelse
Snarest

Søk på stillingen

1. etasje

Åpent i dag 10.00 - 20.00