Kom høsten i forkjøpet

To jenter med skolesekk og bøker som ser på hverandre og smiler
Jente langs en vei med rosa sekk
Jente med sekk sykler på en vei
Åse hos Norli viser frem skolesekker
Stort utvalg i Beckman hos Norli Oasen!
Krukke med frisk salat
Ansatt på Meny viser frem frukt
Etter late ferieuker, vet vi at det er mange som ønsker å starte høsten med ny giv og litt sunnere vaner. MENY på Oasen har det største utvalget av fersk frukt og grønt, og høy kvalitet på alt fra eksotisk frukter til norske grønnsaker og bær.
Tone og jente spiser is
Claire Kids drives av Tone Birgitte Tungland (avbildet) og Marianne Langåker Lippestad, som nøye plukker ut merkene som gjør butikken til noe helt for seg selv.

Nei, sommeren er på ingen måte over, men det er allerede mange som har begynt å planlegge for det som kommer etter ferien.

Ta turen innom Oasen, så blir du klar!

Etter late ferieuker skal vi etterhvert i gang igjen. Noen på skole for første gang, noen i ny jobb, andre ønsker å få på plass nye og gode rutiner. Med sine 65 butikker kan Oasen hjelpe deg med det meste.

Klar til skole- og studiestart

Åse Ask Styve hos Norli Oasen har alt du trenger til skolestart, enten du er spent 1. klassing, eller skal begynne på ungdomsskole, videregående eller studier. Norli er størst på skolesekker i Norge, og har blant annet et stort utvalg av de populære Beckmann-sekkene. Beckmann har som visjon å lage verdens beste skolesekker, og de er både gode å bære og har liten belastning for ryggen.

1.klasse-settene til Beckmann har blitt veldig populære, de består av skolesekk, gymsekk, enkelt pennal, drikkeflaske og matboks, og man kan settes sammen settet akkurat slik man selv ønsker. Nettbrett brukes på de fleste skoler, og vi har også et stort utvalg i sleeves til disse, matchende med resten av skolesettene.

– De populære 1. klassesekkene har økt trafikksikkerhet med masse reflekser og blinklys. I tillegg har de vendbare lommer utvendig, noe som gjør det mulig å variere utseende litt på sekkene. Etter et par år vokser jo gjerne elevene litt ifra figurene utenpå sekkene, men da kan de bare vende lommen, så får man en litt modnere utgave. Da varer jo sekken vare litt lenger, forteller Åse, som synes det er ekstra stas å hjelpe de yngste med sin første skolesekk.

¬– Det er jo en liten begivenhet, og vi sørger for at alle som kjøper får med seg bilde av seg selv med sekk, forteller hun.

De siste årene har også digitaliseringen av skolen påvirket valg av sekk.

– Elever og studenter bruker færre bøker enn tidligere, og da er det mange som foretrekker litt mindre sekker, forteller hun.

Ellers tilbyr Norli selvsagt alt innen penaler, skrivesaker, kontorrekvisita, bokbind og skoledagbøker. De yngste kan også forberede seg med aktivitetsheftet «Hvordan begynner man på skolen?».

Bedre wifi på hjemmekontoret?

For dem som har gått på skole en stund, er det kanskje smartløsninger til hjemmekontoret som kan gi høsten ny giv. Kjell & Company og Clas Ohlson har alt du trenger til hjemmekontoret, enten det er ny og forbedret wifi-opplevelse, blekk til printeren, kameraløsninger til laptop’en eller makuleringsmaskin.

Sunn med Norgemestrene på frukt og grønt

– I ferien skal det nytes, og vi er flinke til å nyte god mat og god drikke. Etter late ferieuker, vet vi at det er mange som ønsker å starte høsten med ny giv og litt sunnere vaner, forteller markedskoordinator Margareth Kristiansen ved Oasen Storsenter.

MENY på Oasen har det største utvalget av fersk frukt og grønt, og høy kvalitet på alt fra eksotisk frukter til norske grønnsaker og bær.

– MENYs matarbeidere jobber hver eneste dag for å tilby kundene de råeste frukt-og grøntavdelingene. Under NM i frukt- og grønt ble Meny nylig kåret til årets frukt- og grøntkjede for tredje gang, forteller Kristiansen.

Ekstra stort utvalg finner på nettsidene, og med hjemlevering i hele distriktet, kan du planlegge høstens matvaner og menyer i ro og mak hjemmefra.

Unik klesbutikk for barn

Kanskje trenger du også ny garderobe eller et nytt antrekk til oppstarten til høsten? Flotte antrekk til første skoledag er det selvsagt mange av klesbutikkene på Oasen som kan hjelpe deg med. Claire Kids er imidlertid en helt unik butikk som selger barnetøy fra 0-16 år, og som du kun finner på Oasen. Claire Kids drives av Tone Birgitte Tungland og Marianne Langåker Lippestad, som nøye plukker ut merkene som gjør butikken til noe helt for seg selv.

– Her finner du alt fra det søteste søte innenfor babytøy til det kule og tøffe til skolestart for de større barna. Vi jobber kontinuerlig med vareutvalget og ønsker å gjøre det ytterste for å gi kundene en god handleopplevelse, forteller de to klesgründerne.

Med 65 butikker og spisesteder er Oasen det handlestedet på Haugalandet med størst utvalg under ett tak. Det tar kun 5 minutter å kjøre fra Haugesund sentrum, og med tusen gratis parkeringsplasser har vi stort sett alltid godt med plass, også under tak. Men hold avstand og vis hensyn, du er hjertelig velkommen til et trivelig besøk! Vi håper jo at sommeren varer så lenge som mulig, men det er alltid godt å være forberedt på hverdagen også.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 20:00
Åpent i dag 10:00 - 20:00
Åpent i dag 10:00 - 20:00
Åpent i dag 07:00 - 22:00
Åpent i dag 10:00 - 20:00