Happy campers

På Oasen finner du Haugalandets desidert største utvalg innen sport, friluftsliv. Det beste utgangspunkt for den perfekte telt- og campingopplevelsen!

Med Intersport og XXL Sport & Villmark har Oasen Storsenter regionens desidert største utvalg innen sport og friluftsliv. Nå har også Norrøna Concept Store inn på senteret, og haugalendingene har for første gang muligheten til å velge fra hele Norrønas sortiment i en fullskala konseptbutikk.

Alt til telt-turen

Stadig flere har fått øynene opp for gleden ved å overnatte i telt om sommeren, både på campingplassen, langs kysten eller i fjellet. Sportsbutikkene på Oasen har alt du trenger for å sikre de gode opplevelsene.

– Vi har telt i alle varianter, som bl.a. Easy Camp og Coleman til campingplassen, og de du kan bære med deg på ryggen på tur, blant annet fra Nemo og Helsport. Det er viktig å velge riktig telt ut fra hva man skal bruke det til. Teltene våre tåler norsk sommer, har god vannsøyle og ytterduk og bunnduk. De små teltene er enkle å sette opp, men det kan være lurt å gjøre seg kjent med de store teltene før du reiser på ferie, anbefaler Håkon Aamodt hos XXL Oasen.

– Vi har også soveposer og liggeunderlag fra en rekke ulike leverandører. Noen soveposer er ideelle til sommerbruk, mens andre tåler lavere temperaturer og fungerer til tre sesonger. Det vil være viktig for dem som ligger mye ute. Velg uansett riktig størrelse, det er viktig både for temperatur og komfort, forklarer Aamodt.

På XXLs nettsider finner du deres beste råd og tips for den perfekte teltturen: https://www.xxl.no/tips/friluftsliv/din-forste-telttur