Hver gang vi møtes

Familien koser seg på MM
Ta deg gjerne en Skravlekopp - men husk minst 1 meter til Skravlekompisen din!

Det trenger ikke å være slitsomt å handle. På Oasen Storsenter er det lagt opp til det motsatte!

Et stort og variert utvalg av spisesteder og møteplasser gjør det trivelig å besøke senteret, og mulighet for å treffe både kjente - og ukjente.

- Det er veldig fint å se at Oasen for mange lever opp til navnet, og fungerer som en fin møteplass. Vi er opptatt av å skape gode opplevelser for våre besøkende, og har blant annet laget flere sosiale soner rundt omkring på senteret. Med godt renhold og muligheter for avstand, er det mange som i disse tider setter ekstra pris på å ha Oasen som møtested, sier senterleder Dag Einar Solberg.

Oasen ble i 2019 sertifisert Skravlekopp-senter, noe som innebærer at du hos de fleste spisestedene på senteret vil finne den grønne fine Skravlekoppen. Kjøper du kaffen din i en slik kopp, viser du til andre at du gjerne slår av en prat.

– Dette er en fin måte å treffe nye folk på, og et påskudd for å snakke litt med han eller hun som kanskje sitter alene. Kanskje får du også anledning til å fortelle gamle og gode historier til nye ører. Skravlekoppene er et signal om at DU kan gjøre en forskjell - enten for andre eller for deg selv. Kanskje begge deler, sier Solberg.

Smoothie i disken hos Jordbærpikene
Herlige fristelser hos Jordbærpikene!