Hver gang vi møtes

Familien koser seg på MM
Venke Knutson med Skravlekopp
Oasen ble i vinter sertifisert Skravlekopp-senter, noe som innebærer at du hos de fleste spisestedene på senteret vil finne den grønne fine Skravlekoppen.
Smoothie i disken hos Jordbærpikene
Herlige fristelser hos Jordbærpikene.
Far og datter som handler i ferskvaren hos Meny
Stort utvalg i ferskvaredisken hos Meny Oasen - kjekt for hele familien!

Det trenger ikke å være slitsomt å handle. På Oasen Storsenter er det lagt opp til det motsatte!

Et stort og variert utvalg av spisesteder og møteplasser gjør det trivelig å besøke senteret, og mulighet for å treffe både kjente - og ukjente.

– Det er veldig fint å se at Oasen for mange lever opp til navnet, og fungerer som en fin møteplass. Vi er opptatt av å skape gode opplevelser for våre besøkende, og har blant annet laget flere sosiale soner rundt omkring på senteret. Med godt renhold og muligheter for avstand, er det mange som i disse tider setter ekstra pris på å ha Oasen som møtested, sier senterleder Dag Einar Solberg.

Oasen ble i vinter sertifisert Skravlekopp-senter, noe som innebærer at du hos de fleste spisestedene på senteret vil finne den grønne fine Skravlekoppen. Kjøper du kaffen din i en slik kopp, viser du til andre at du gjerne slår av en prat.

– Dette er en fin måte å treffe nye folk på, og et påskudd for å snakke litt med han eller hun som kanskje sitter alene. Kanskje får du også anledning til å fortelle gamle og gode historier til nye ører. Skravlekoppene er et signal om at DU kan gjøre en forskjell - enten for andre eller for deg selv. Kanskje begge deler, sier Solberg.

Det store utvalget av spisesteder er variert og for enhver gane, enten du er lysten på lunsj, middag, kaker eller noe enkelt å bite i i farten. Og utenom Indre kai i Haugesund, er vi nok det stedet i distriktet med flest spisesteder på ett område

Tradisjonsrikt

Palmehaven kafé åpnet allerede i 1977, og det er mange som er glad i den tradisjonelle og smakfulle maten familien Netland serverer. Det er mange som møtes til faste tider på kaféen, lørdagsgrøten er veldig populær, og etter at de også begynte med søndagsåpent, er det mange som legger søndagsmiddagen her (kaféen er midlertidig søndagsstengt, men håper å åpne igjen i løpet av sommeren).

Direkte fra Italia

På Café MM kan du oppleve den rolige og avslappende stemningen og nyte et stort utvalg av småretter, lunsjretter, suppe og salater. De har også deilig påsmurt, muffins, croissanter og kaker fra egen bakedisk. Il Forno importerer de fleste av sine råvarer direkte fra Italia, noe som sikrer den originale smaken på pizzaene, de ulike pastarettene og lasagnen. Og skulle du ha lyst på mer amerikanske pizza-varianter, har Dolly Dimples et stort utvalg å velge i.

Deilige fristelser

Det gode og søte for du hos Haugli bakeri og hos Jordbærpikene. Fristende kaker, fersk gjærbakst og deilig påsmurt er bare noen av smaksopplevelsene de kan tilby.

God mat i farten

Hos BigBite får du med deg ferske og smakfulle sub-sandwicher, wraps og salater laget av gode råvarer. Og hos McDonalds finner de fleste noe som får magen til å smile, enten man er lysten på kjøttburger, kylling, fisk eller vegetar, eventuelt wraps, salat eller en milk shake.

Alt du trenger til selv å lage et godt måltid

Foretrekker du å lage og servere maten selv, finner du selvsagt også alt du trenger på Oasen. Amundsen Spesial har spennende sortiment over de litt mer eksklusive matvarene, fagkompetanse finner du også hos Gulating Ølutsalg og Vinmonopolet, og storhandelen kan du gjøre enten hos Rema 1000 eller Meny.

Hjertelig velkommen til et trivelig besøk på Oasen, enten du skal handle, treffe kjente, skravle over en kopp kaffe, eller nyte et godt måltid!

Jenter på cafe, Jordbærpikene