Oasen i Oasen

Oasen Storsenter har flere plasser der du kan ta pause fra handlingen, senke skuldrene, ta en pause fra hverdagen – og bli skikkelig dullet med.

Oasen Storsenter er kjøpesenteret mange forbinder med den gode atmosfæren. For selv med 65 butikker å handle i, er det også mange steder og ta seg en liten pause. Man kan selvsagt slå seg ned hos en av de mange spisestedene på Oasen, men hvor slapper man bedre av enn hos frisørene? Oasen har tre salonger – og de er på mange måter selve oasen i Oasen!

En problemfri time i gode venners lag

– Vi får et veldig nært og godt forhold til kundene våre. Her kan de senke skuldrene og slappe av og være komfortable. Vi blir godt kjent med mange, og ser dem som venner. Det er viktig for meg at frisørene hos oss dele av oss selv og skape gode relasjoner. Og de som ønsker å komme til oss å bare sitte i fred mens saksen går, så får de selvsagt det. Vi er gode på å lese kundene, sier Odd André Rossebø, daglig leder hos Tango Frisør.

– Som frisør, så slipper jo kundene oss innenfor intimsonen, og kommer fysisk nærmere enn de fleste. Vi får lov å ta på dem, og være tett på, og det bidrar til å skape et åpent og nært forhold. Et par av frisørene mine fungerer nærmest som psykologer, og det vet jeg at flere kunder setter pris på. Vi har faktisk en psykolog som kunde, som er veldig glad for å kunne lette litt på trykket i frisørstolen, smiler Rossebø.

– Vi er opptatt av å gi god service og treffe et bredt publikum. Vi har kunder fra 0 – 100 år, og er opptatt av god og oppdatert fagkunnskap, så vi kan tilby noe for enhver til en fornuftig pris.

Tango er opptatt av å ta vare på faget, og hele tiden utvikle egen fagkompetanse.

– Vi følger med på moter og trender, men vel så viktig er det å kunne tilpasse frisyren til den som skal ha den. Mantraet vårt er at kundene skal føle seg bedre når de går enn de gjorde da de kom. Både på håret og ellers, forteller Rossebø.