Oasen i Oasen

Oasen Storsenter har flere plasser der du kan ta pause fra handlingen, senke skuldrene, ta en pause fra hverdagen – og bli skikkelig dullet med.

Oasen Storsenter er kjøpesenteret mange forbinder med den gode atmosfæren. For selv med 65 butikker å handle i, er det også mange steder og ta seg en liten pause. Man kan selvsagt slå seg ned hos en av de mange spisestedene på Oasen, men hvor slapper man bedre av enn hos frisørene? Oasen har tre salonger – og de er på mange måter selve oasen i Oasen!

En problemfri time i gode venners lag

– Vi får et veldig nært og godt forhold til kundene våre. Her kan de senke skuldrene og slappe av og være komfortable. Vi blir godt kjent med mange, og ser dem som venner. Det er viktig for meg at frisørene hos oss dele av oss selv og skape gode relasjoner. Og de som ønsker å komme til oss å bare sitte i fred mens saksen går, så får de selvsagt det. Vi er gode på å lese kundene, sier Odd André Rossebø, daglig leder hos Tango Frisør.

– Som frisør, så slipper jo kundene oss innenfor intimsonen, og kommer fysisk nærmere enn de fleste. Vi får lov å ta på dem, og være tett på, og det bidrar til å skape et åpent og nært forhold. Et par av frisørene mine fungerer nærmest som psykologer, og det vet jeg at flere kunder setter pris på. Vi har faktisk en psykolog som kunde, som er veldig glad for å kunne lette litt på trykket i frisørstolen, smiler Rossebø.

– Vi er opptatt av å gi god service og treffe et bredt publikum. Vi har kunder fra 0 – 100 år, og er opptatt av god og oppdatert fagkunnskap, så vi kan tilby noe for enhver til en fornuftig pris.

Tango er opptatt av å ta vare på faget, og hele tiden utvikle egen fagkompetanse.

– Vi følger med på moter og trender, men vel så viktig er det å kunne tilpasse frisyren til den som skal ha den. Mantraet vårt er at kundene skal føle seg bedre når de går enn de gjorde da de kom. Både på håret og ellers, forteller Rossebø.

Avslappende behandlinger

Hos Spektrum Frisør er det lett å koble av.

– Et besøk hos oss skal være en behagelige og avslappende pause fra hverdagen. Vaskeavdelingen vår er godt skjermet, og her er det gode massasjestoler hvor man kan nyte kurbehandlinger og hodebunnsmassasje. I tillegg fikser vi bryn og vipper, utfører keratin- og fargebehandlinger og gjør make up, blant annet for bruder med mødre og forlovere., forteller daglig leder Tove-Sissel Grønningen.

De fleste av frisørene hos Spektrum har jobbet lenge sammen, noe som er med på å forsterke tryggheten hos kundene.

– Vi har en fantastisk fin gjeng med et utrolig flott fellesskap, og det får vi faktisk ofte tilbakemeldinger fra kundene på at de merker nettopp det. Jeg tror det er så enkelt at når vi trives, så trives ofte kundene også. Vi prøver å se hver enkelt, ta vare på og finne det som passer dem best. Det er veldig fint å ha funnet en fast frisør som man blir kjent med og trygg på, og som vet hva man liker. Men jeg opplever også at kundene våre også føler at det er lett å bli kjent med flere, noe som gjør det veldig enkelt å variere litt, sier Grønningen.

Dupper i stolen

Sinisa Marjanovic Barbershop-salong for menn har vært på Oasen i over fem år.

– Jeg er veldig stolt over at guttene som jobber hos oss er så flinke til å få kundene til å slappe av og føle seg trygge. De prater godt med alle, men skjønner også når kunden bare ønsker å slappe av uten prat. Det viktige er å forstå hvordan kunden ønsker det. Vi klipper og trimmer, og bruker oljer og balsam for flott resultat. Og jeg kan love at et besøk hos oss fungerer som en deilig pause i hverdagen. Vi opplever rett som det er at kunden er i ferd med å duppe av når han får det varme håndkleet etter en lang dag på jobben, sier Marjanovic.

Skin Tonic tilbyr hudpleie, makeup, parfyme, undertøy og strømper fra et bredt merkevareunivers. De ansatte er fagutdannede med fokus på kundens individuelle behov og ønsker. De utfører makeup i butikk og hjelper deg med å finne det du måtte trenge av hudpleie, kosmetikk og gode dufter.

– Vi har blant annet den flotte japanske Shiseido-serien, som passer for alle hudtyper og utfordringer. Den er akkurat som en iPhone i det at den alltid er ute med det siste innenfor teknologi og vitenskap. Produktene jobber der det magiske skjer, sier daglig leder Tove Rødsten.

Men også hos Skin Tonic handler om opplevelse og kvalitetstid.

– Det kjekkeste vi gjør er jo å gi kunden den gode opplevelsen av å få sitte i sminke-stolen, gjøre skikkelig make up på dem og lære dem hvordan de kan gjøre det selv hjemme. Som jeg pleier å si, det skal ikke alltid så mye til for å pynte en rose, så ofte kan det holde med leppestift og rouge, så lenge det blir gjort på rette måten. Men hvordan man legger en fin base osv, er også nyttig å kunne.

Det har blitt lite make up under pandemien, men vi håper at vi kan komme i gang igjen med det nå så snart som mulig.

– Det skal bli veldig fint! Det er jo den gode servicen vi lever av, smiler Rødsten.

Mer pleie

På Oasen får du også skjønnhetsprodukter hos Vita, Boots og Normal.

I tillegg kan du nyte massasje, hudpleie, fotpleie og et vidt spekter av behandlinger for hele kroppen hos Ditt V & Vel. Oasen Hud- og fotpleie har autoriserte hud- og fotterapeuter som skreddersyr behandlinger og lager hudprogram tilpasset din hud. De hjelper også med hårfjerning, negler, spraytan og sminke – og gir deg gode tips basert på dine former og farger.

Litt nærmere

Med 65 butikker og spisesteder er Oasen det handlestedet på Haugalandet med størst utvalg under ett tak. Det tar kun 5 minutter å kjøre fra Haugesund sentrum, og med tusen gratis parkeringsplasser har vi stort sett alltid godt med plass, også under tak. Hold avstand og vis hensyn, så er du hjertelig velkommen til et trivelig besøk!