Slik sikrer du deg perfekt sommer

Kollasje av jente som holder frem solkrem, uteservering og sandaler
Utstillingen av kajakker og SUP hos XXL på Oasen

Det blir Norgesferie på oss alle i år, og Oasen har alt du trenger for å få den optimale hjemmesommeren!

Hva er det som skaper den perfekte sommeren? Vi drømmer selvsagt om fint vær og høye temperaturer. Men når vi ser tilbake på de gylne somrene som vi fortsatt bærer med oss, så handler det like mye om minner, gode opplevelser og avkobling fra hverdagen.

På Oasen får du alt du trenger til den perfekte hjemmesommeren!

Kjempestor vannsportavdeling

XXL kjøpte i fjor landets største kano- og kajakkprodusent West, og åpnet nylig egen avdeling med regionens største utvalg innen vannsport!

– Vannsport har blitt kjempestort på veldig kort tid, og vi satser stort på dette. I vår store vannsport-avdeling finner du vannski, tuber og et stort utvalg av ulike kajakk-typer. Stand up-padlebrett har jo blitt en stor trend de siste årene, og her har vi stort utvalg, forteller Thomas Haaland Cheek, varehussjef for XXL Sport & Villmark på Oasen.

Når det nå blir Norges-ferie på oss i sommer, vil mange ønske å bruke den norske naturen.

– Mange er flinke til å utvide mulighetene som ligger i friluftslivet. Stadig flere tar med seg kajakk, telt og sovepose på tur, og sikrer seg dermed flotte kombinasjonsopplevelser med fotturer, overnattinger og kajakkturer i fjorder, idylliske fjellvann eller langs kysten, sier Cheek.

InterSport, tidligere G-Sport, har naturligvis også godt utvalg til sommerens aktiviteter, blant stort utvalg innen sykler og turutstyr. Og med navnebyttet har den tradisjonsrike sportsbutikken på Oasen også fått tilgang på et utvidet varesortiment.

Utstilling av tursekker og utstyr hos XXL på Oasen