Sommer på Oasen

Det blir Norgesferie på de fleste av oss i år også. Start den på Oasen, så har du alt du trenger for en optimal hjemmesommer!

Hva er det som skaper den perfekte sommeren? Vi drømmer selvsagt om fint vær og høye temperaturer. Men når vi ser tilbake på de gylne somrene som vi fortsatt bærer med oss, så handler det like mye om sterke opplevelser, avkobling fra hverdagen og de vi delte dem med.

Om sommeren er det deilig å være ute, uansett vær.

Ut i naturen

– For mange er sommeren høysesong for turer i fjellet, og her lokalt er det jo veldig mange flotte turer å gå, sier Andreas Fredagsvik hos Norrøna.

– Vi har masse lette og behagelige turbukser med gode luftemuligheter, som er fine både å gå tur med og fritidsbruk ellers. Fjørå-serien til Norrøna er fantastisk å bruke, passer til alt, har god stretch og gode pusteegenskaper. Et veldig godt allround plagg, forteller han.

Ellers har han pustende fleece, vanntette lette jakker, vanntette lette jakker, og alt fra fritidskolleksjoner til turkolleksjoner.

– Mange liker friske farger for tiden, men vi har også mer klassiske og dempede farger som beige og hvitt, sier Fredagsvik.

Og skulle sommeren bli regntung, så er det ingen hindring for fine uteopplevelser.

– På våre kanter er det alltid greit å forvente det uventede når man skal ut på tur. Vi har veldig lette regntøysett i Bitihorn-serien, både som jakker, bukser og hele sett. De puster godt og har blitt veldig populære blant de som sykler til jobb, forteller han.