Møt våren på Oasen!

Blomstrete kjole fra B.young
Jakke og skjørt fra B.young

Etter det som har føltes som en eviglang vinter, er det endelig vår på Oasen! Her finner du alt trenger for å kunne utnytte den etterlengtede våren til fulle!

Sjelden har vi vel sett sånn frem til våren som i år. Etter et helt år med pandemi, nedstenging og en lang og kald vinter, bugner nå butikkene på Oasen Storsenter med nye og herlige vårvarer, med klær i friske farger, spennende interiør og utstyr til hagen og uteplassen. Her får du noen tips til hvordan du kan møte våren på beste måte!

Behov for fornyelse

– Det siste året har nok behovet for nye klær føltes mindre enn vanlig. Nå som våren og varmen kommer, og vi ser enden på pandemien, er det mange som kjenner behovet for en frisk start, forteller butikksjef på B-Young Oasen, Birgitte Haraldsen.

– Folk trenger en fornyelse etter den tiden vi har vært gjennom. Da er det godt med fine, lyse og friske farger. Vi har fått inn mye i rosa og duse pastellfarger. Ellers skal det være mye blomster i år, og vi har blomstermønstre på skjørt, bluser, jakker og kjoler. Vi har fått inn mye nytt i butikken allerede, og det kommer spennende nye ting hver uke fremover, lover hun.

Vårklær fra B.young

Kristine Skogland hos Condor opplever også at kundene setter pris på de nye vår-varene.

– Vi får inn nye flotte ting hver dag nå, i deilige duse farger. Blant annet mye fint i rosa, flere ulike grønntoner, samt beige og kremfarger. Vi har blomsterskjorter som frisker opp dressen, og vi mange ulike lin-produkter, både skjorter, bukser og hele dresser. Det siste året har vi vært så mye innendørs, så med våren har folk både lyst og anledning til å kunne være sammen utendørs. Jeg merker at mange har gledet seg til å endelig ha en grunn til å fornye garderoben, sier Kristine.

Vårnyheter hos Condor
Vårnyheter hos Condor
Skjorter og blazer fra Condor
Jakke og bluse fra Baretti

Hos Bente Bokn på Baretti er det flust av friske vår-farger.

– Vi har mye i oransje, bringebærrødt, grønt og fine blåtoner. Men også lyse klær i offwhite. I tillegg har vi veldig mange fine skjorter og vester. Pullover-vester er veldig populært i år, og vi har mange forskjellige varianter. Mange er glade i å pynte seg med kjoler med friske mønstre, og så er lin alltid deilig når det blir varmere i været, forteller hun.

Sneakers fra Mani
Sneakers fra Mani

Sneakers-feber

Med våren kommer også lettere skotøy, og hos Mani har de massevis med nye sneakers, både til dame og herre.

– For damene er det mange platå-modeller i år. De kraftige sålene fra i fjor fortsetter også på årets sneakers og sandal-modeller. Ellers er loffer veldig inn i år, elegante lave sko som er behagelige på. Sneakersene for gutta har ekstra fine detaljer i år, og grønn er en farge som går mye igjen. Vi har mye nytt fra Sketchers, blant annet med såkalt «memory foam», som gjør at skoen tilpasser seg foten din, og husker passformen til føttene dine. Veldig gode å ha på, sier butikksjef Leydis Grønås.

Pynter og dekorasjoner fra Princess
Sengetøy og forkle fra Princess

Utepynt

Om våren er det også fint å kunne pynte litt rundt seg, og hos Princess har de fått inn siste nytt i pynteputer.

Salamas pynteputer er fine både inne og ute, både ensfargede og sammen med sikksakk-mønster, og her har vi mange varianter.

– Vi har også flotte sitteputer som matcher. Sitteputene er ikke avhengige av møbler, og kan for eksempel være fine å ha med seg på svaberget. Ellers får vi inn tørkede planter og blomster, som er perfekt og praktisk for de som vil friske opp litt uten nødvendigvis å ha så grønne fingre. Og vi har ulike forklær som piffer opp utekjøkkenet til grillsesongen, forteller Elisabeth Rossebø.

Mange har brukt vinteren til å pusse opp hjemme, og som derfor er ute etter siste nytt i gardiner og sengetepper til sitt nye soverom.

– Vi har fått inn helt nye gardiner med masse mønster, og de har allerede blitt veldig populære. Mange liker å kombinere de mønstrete gardinene med florlette og lyse, foreller Elisabeth.

Redskap fra Clas Ohlson
Potte og globe light fra Clas Ohlson

Populær utebelysning

Hos Clas Ohlson har de det meste til uteplassen, og går allerede mye i hageslanger og robotklippere med tilhørende pinnsvinhus og klipper-garasjer.

– Men det som er aller mest populært, er utelampene. Interessen for frittstående lyskuler og baller tok helt av i fjor, og i år har vi doblet bestillingene. Kulene kommer i ulike størrelser og drives av solcelleenergi, forteller butikksjef Øyvind Kristiansen.

Øyvind har stort utvalg i redskaper og pynt til utebruk, og for å få den mest behagelige temperaturen, kan han friste med varmeovner for kjølige kvelder og kjølende vifter til varme dager.

Størst utvalg

Med 65 butikker og spisesteder er Oasen det handlestedet på Haugalandet med størst utvalg under ett tak. Det tar kun 5 minutter å kjøre fra Haugesund sentrum, og med tusen gratis parkeringsplasser er det godt med plass, også under tak. Hold avstand og vis hensyn, så er du hjertelig velkommen til å møte våren på Oasen!


Potte og globe light fra Clas Ohlson