Møt våren på Oasen!

Blomstrete kjole fra B.young
Jakke og skjørt fra B.young

Etter det som har føltes som en eviglang vinter, er det endelig vår på Oasen! Her finner du alt trenger for å kunne utnytte den etterlengtede våren til fulle!

Sjelden har vi vel sett sånn frem til våren som i år. Etter et helt år med pandemi, nedstenging og en lang og kald vinter, bugner nå butikkene på Oasen Storsenter med nye og herlige vårvarer, med klær i friske farger, spennende interiør og utstyr til hagen og uteplassen. Her får du noen tips til hvordan du kan møte våren på beste måte!

Behov for fornyelse

– Det siste året har nok behovet for nye klær føltes mindre enn vanlig. Nå som våren og varmen kommer, og vi ser enden på pandemien, er det mange som kjenner behovet for en frisk start, forteller butikksjef på B-Young Oasen, Birgitte Haraldsen.

– Folk trenger en fornyelse etter den tiden vi har vært gjennom. Da er det godt med fine, lyse og friske farger. Vi har fått inn mye i rosa og duse pastellfarger. Ellers skal det være mye blomster i år, og vi har blomstermønstre på skjørt, bluser, jakker og kjoler. Vi har fått inn mye nytt i butikken allerede, og det kommer spennende nye ting hver uke fremover, lover hun.

Vårklær fra B.young