Norrøna Concept Store åpner på Oasen

– Norrøna er en attraktiv merkevare som står for høy kvalitet og som vil være med å løfte senteret og utvalget her enda mer, sier senterleder Dag Einar Solberg.

Vi gleder oss over å kunne fortelle at Norrøna har valgt å etablere seg på Oasen, når de nå skal utvide fra sine 25 butikker med åtte nye både i Norge og USA. Norrøna åpner sin Concept Store på Oasen i løpet av mai 2021. Dette blir Norrøna's første fullskala konseptbutikk i distriktet.

Norrøna selger kvalitetsklær og utstyr for aktiviteter i naturen. Enten du klatrer, vandrer, løper, sykler, driver med jakt, ski eller snowboard, har Norrøna utvalget. Dyktige og erfarne medarbeidere gir deg kvalifiserte råd og hjelper deg med de riktige valgene.

Norrøna har utviklet friluftsutstyr som tåler de tøffeste tester, etablert nye standarder og gitt nytt innhold til begreper som tilpasning, materialer, funksjon og design siden 1929.

  • I 1929 begynte Jørgen Jørgensen, en norsk utendørsentusiast, sin søken etter pålitelig utendørsutstyr for det tøffe og barske landskapet i Norge.
  • Han startet med enkle ting som lærstropper, ryggsekker laget av seilduk og bomullsplagg, og dermed staket ut Norrønas retning: Å lete etter de fremste tekniske nyvinningene og lage de ultimate produktene for tøffe forhold.
  • I dag, fire generasjoner senere, har den tradisjonelle interessen for fjellturer vokst, og bedriften med base i nærheten av Oslo eies og drives fortsatt av familien. Fra forfedrene våre arvet vi et lidenskapelig engasjement om å fortsette å gjøre produktene våre bedre med designbaserte løsninger. På den måten ønsker vi å gi kundene våre værbestandig utstyr av toppkvalitet for å dekke alle utendørsbehov.
  • Visjonen vår er «Velkommen til naturen», og vi når den ved å fullføre oppdraget vårt: Å skape verdens beste utendørsprodukter og tilby unike opplevelser gjennom ansvarsfull drift.

Kilde: Norrøna