Åpningstider

Ordinære åpningstider
Dag Åpningstider
Mandag 10:00 - 20:00
Tirsdag 10:00 - 20:00
Onsdag 10:00 - 20:00
Torsdag 10:00 - 20:00
Fredag 10:00 - 20:00
Lørdag 10:00 - 18:00
Søndag Stengt
Amundsen Spesial

Åpent i dag 10:00 - 20:00

Om Amundsen Spesial

Amundsen Spesial er en flott butikk som vekker sansene med stort utvalg sjokolade, nøtter, olivenoljer og krydder samt et stort utvalg i kaffe og andre spennende smaksopplevelser. Velg blant et bredt utvalg som puttes i en lekker gavepakke til noen du vet setter pris på «det lille ekstra»

Her har du også mulighet å sette deg ned med en deilig kopp kaffe fra vår barista.

Med en filosofi som omfavner eksklusiv kvalitet, spennende sortiment og personlig service skiller denne butikken seg fra andre. Duften av nykvernet kaffe, et bredt utvalg av te og unike matvarer gjør det vanskelig å bare gå forbi. Vi ønsker deg velkommen inn!

Du er også velkommen til å slappe av i vår koselige kafe. Vi har en stor kaffemeny med smaker og kaffetyper som passer de fleste, samt te, iste, limonader og kakao, både med og uten smakstilsetninger og noe godt å bite i. Vi serverer bland annet sjokoladetwist, belgisk vaffel med krem og syltetøy, diverse gode kaker, påsmurt croissant og focaccia.

Vi lager også små tapastallerkener med både oster, kjeks, nøtter og syltetøy/chutney. Hvis du bare vil ha en liten søt bit ved siden av, tilbyr vi både makroner, konfektbiter og danske fløteboller som passer godt til kaffekosen.


Beliggenhet

1. etasje

På nett

Aktuelle merkevarer