Finn frem

Det viser seg at Oasen er mye nærmere enn de fleste tror. Det er enkelt å finne veien uavhengig av om du kommer fra Haugesund eller Karmøy.

Senteret ligger på Norheim, i skjæringspunktet mellom Haugesund og Karmøy, 5 km sør for Haugesund Sentrum - like ved Karmsund bro. Det er ca. 5 minutters kjøring fra Haugesund og 10 minutter fra Haugesund Lufthavn Helganes. Norheim bussterminal ligger like ved senteret.

Ankomst med buss

Norheim Bussterminal ligger like ved Oasen Storsenter og er et knutepunkt for busstrafikken i området. Her finner du lokalbuss, kystbuss og flybuss. Flybussen har stoppeplass ved RV 47 ved senteret.

Ankomst med taxi

Oasen Storsenter – litt nærmere

– Det viser seg at Oasen er mye nærmere enn de fleste tror. Det tar bare 5 minutter å kjøre til Oasen fra Haugesund Stadion. Og om du befinner deg i rundkjøringen ved Opel-bygget i Karmsundsgaten, er faktisk Oasen det kjøpesenteret du har nærmest. Fra Flyplass-krysset på Karmøy tar det sju minutter å kjøre til Oasen, og fra Haraldshaugen nord i Haugesund tar det ikke mer enn 10 minutter med bil, forteller markedskoordinator på Oasen Storsenter, Margareth Kristiansen.

Oasen har «litt nærmere» som sitt slagord. Det handler ikke bare om geografisk nærhet, men også om fokus på nære relasjoner, god atmosfære og skikkelig service. Med 1000 parkeringsplasser rundt mesteparten av senteret, i tillegg til eget parkeringsanlegg i underetasjen, har du også bilen i umiddelbar nærhet når du besøker på Oasen.