Skin Tonic

SkinTonic Oasen trenger flere på laget!

Til vårt parfymeri på Oasen Storsenter søker vi medarbeider i deltidsstilling.

Vi ser etter personer som trives i et hektisk butikkmiljø og har et ønske om å jobbe med de store internasjonale luksusmerkene innen makeup, hudpleie og parfyme.

SkinTonic Oasen har gjennom snart 30 år etablert seg som et stort og godt parfymeri, med veldig mange gode og hyggelige kunder fra hele Haugalandet. Høyt nivå av service, kunnskap, glede og begeistring kjennetegner de som arbeider hos oss. Vi vil særlig legge vekt på personlighet, entusiasme og stå-på vilje.

EGENSKAPER/BAKGRUNN:

Stillingen krever at du er fleksibel, engasjert og opptatt av å nå gode resultater. Du må kunne jobbe på dagtid så vel som på kveld. Du må påregne å arbeide annenhver lørdag i tillegg til ferier, samt stille på kort varsel ved f.eks sykdom.

Vi ser gjerne at du har erfaring fra salg og grunnleggende kunnskap om kosmetikk. Du må kunne snakke og skrive flytende norsk.

Vi tilbyr lønn etter kvalifikasjon, opplæring og et godt, inkluderende arbeidsmiljø.

ANNEN INFO:

OJ Hanssen AS er en veletablert handels bedrift etablert i 1889. Bedriften driver i dag et SkinTonic parfymeri og en koffert & veske butikk i Haugesund Sentrum i tillegg til SkinTonic parfymeri på Oasen Storsenter.

Om stillingen

Stillingstittel
Butikkmedarbeider
Stillingstype
Deltid
Omfang
Deltid
Søknadsfrist
Snarest
Tiltredelse
Etter avtale
Kontaktperson
Siv Kristin Johannessen

Søk på stillingen