Stadig noe nytt på Oasen

Utstilling av smykker og hår klyper
Genser i ulike farger som henger på stativ
to damer som smiler i klesbutikk
To personer som holder blomsterbukett
Unge jenter som holder opp Hoka sko
Smilende ansatte på Sport 1
Ballonger ved inngangen til Change Lingerie
Vegg med undertøy på Change Lingerie
Mann som holder bukett med blomster i Telenor butikken
Smilende ansatte på Telenor

Finn lekkert dametøy hos Straa, nye merkevarer hos Sport1, delikat undertøy hos Change og telefoner og nettbrett hos Telenor. Velkommen til nye oppdagelser!

Lekre klær, varmt interiør

Klær- og interiørbutikken Straa åpnet nylig dørene inne på Oasen, til glede for kvinner som har lett etter noe nytt og annerledes på Haugalandet.

I denne nisjebutikken finner du dametøy du kanskje ikke finner andre steder, fra lekre og delikate merkevarer. Moteriktige og trendy, men også klassiske og tidløse. Her er det mange prikker over mange i’er: Hale Bob, American Dreams, MbyM, DAY et og Pavement, for å nevne noen.

Utvalget i interiør følger samme malen: både trendy og klassisk fra nøye utvalgte merkevarer.

Og det er tydelig at Straa har truffet en større nerve hos folk enn de våget å håpe på. Allerede første dagen forsvant alle duftpinner fra hyllene, og pågangen i butikken er så stor at de allerede vurderer å ansette flere folk. For hos Straa skal du møte helt ekstraordinær service.

Velkommen skal du være til å drømme deg bort hos Straa!

Helt nye merkevarer på Haugalandet

Sport 1 har kommet til Oasen Storsenter. De tar med seg etterlengtede merkevarer du gjerne ikke finner noe annet sted på Haugalandet, som Patagonia, Douchebag, Osprey, Arcteryx, Johaug og Hoka. Utvalget helt nye merkevarer er imponerende stort, og butikken sier selv de skal være rågode på tekstil, helt der oppe på sko, og samtidig tilby de mest populære merkene innen sportsutstyr. Du kan også plukke med deg Calvin Klein og Nike-undertøy mens du først er der inne, og noe turmat til den nye Osprey-sekken.

Gå heller ikke glipp av Norges første shop-in-shop fra Bergans. For den finner du nemlig også på Sport 1.

Sportslig og moteriktig velkommen til Sport 1 på Oasen!

Change har åpnet på Oasen

Nylig åpnet Norges største spesialforretning for undertøy og badetøy for damer på Oasen. Change Lingerie har alltid et bredt sortiment av basisvarer og motevarer samt en mengde spesialprodukter. Denne populære butikken har stått på ønskelista vår en stund, og vi tipper den står på mange andres også. Kom innom og se det store utvalget!

Du finner Change tvers over Mani.

Telenor klar for en god prat!

Nå har Telenor dukket opp i lysningen mellom Rema1000 og Tango frisør. Der finner du telefoner og nettbrett, krystallklar kundeservice og gode samtaler. Sjekk ut den nye butikken på Oasen!

Vinterstuen hos Dolly og Haugli

Visste du at Dolly Dimple’s og Haugli Bakeri fått på plass en koselig vinterstue utenfor restauranten sin? Her kan du nyte saftig pizza utendørs – tørrskodd og med paraplyfrie hender.

Velkommen inn til oss ute!