Samboere og gode på smak

Samboerparet Christian Velde og Alice Aarsand Hansen har viet livet til å by Haugalendingene på gode smaksopplevelser, gjerne lokale.

Gulating Ølutsalg hadde sikret seg et flott lokale på Oasen, men manglet en franchisetaker til å drive butikken. Så overtalte Alice Aarsand Hansen samboeren Christian Velde til å søke.

– De anbefalte meg å ha med Alice på jobbintervjuet, for det var viktig at vi begge var innforstått med at dette var en jobb som ville komme til å stjele en del fritid, smiler Christian.

Fant hverandre på jobb

Men Alice var klar til å satse, og det tok ikke lang tid før hun også ble en del av butikken. Å jobbe sammen har samboerparet nemlig gjort før også, og det var på jobb de traff hverandre, for sju år siden.

– Vi jobbet begge på Neumann Bygg, jeg er byggmester og Alice har arbeidet med interiør. Vi hadde snakket en stund om å starte noe sammen, og vi har aldri vært redde for å hoppe ut i noe nytt. Jeg hadde aldri tatt i et kassaapparat før, og det var mye å sette seg inn i rundt drift og så videre, forteller Christian.

Hos Gulating finner du alt fra lokale skjeggprodukter til herlig snacks og drikke!
Hos Gulating finner du alt fra lokale skjeggprodukter til herlig snacks og drikke!