Samboere og gode på smak

Samboerparet Christian Velde og Alice Aarsand Hansen har viet livet til å by Haugalendingene på gode smaksopplevelser, gjerne lokale.

Gulating Ølutsalg hadde sikret seg et flott lokale på Oasen, men manglet en franchisetaker til å drive butikken. Så overtalte Alice Aarsand Hansen samboeren Christian Velde til å søke.

– De anbefalte meg å ha med Alice på jobbintervjuet, for det var viktig at vi begge var innforstått med at dette var en jobb som ville komme til å stjele en del fritid, smiler Christian.

Fant hverandre på jobb

Men Alice var klar til å satse, og det tok ikke lang tid før hun også ble en del av butikken. Å jobbe sammen har samboerparet nemlig gjort før også, og det var på jobb de traff hverandre, for sju år siden.

– Vi jobbet begge på Neumann Bygg, jeg er byggmester og Alice har arbeidet med interiør. Vi hadde snakket en stund om å starte noe sammen, og vi har aldri vært redde for å hoppe ut i noe nytt. Jeg hadde aldri tatt i et kassaapparat før, og det var mye å sette seg inn i rundt drift og så videre, forteller Christian.

Hos Gulating finner du alt fra lokale skjeggprodukter til herlig snacks og drikke!