Vivians beste trendtips

Vivian har på seg joggedress, blazer, veske og caps fra HM Oasen

Vivian Klovning har elsket klær helt siden hun gikk i barnehagen på Utsira.

– Jeg husker jeg var så fascinert av de røde støvlettene til mamma, og skiftet gjerne antrekk flere ganger om dagen i barnehagen, ler hun.

Og klær har alltid vært en viktig del av livet hennes, som Frøken Norge-finalist, modell for Kristine Vikse under Oslo Fashion Week eller som mangeårig butikksjef på Vero Moda.

Alle som følger henne på Instagram får stadig se henne i flotte antrekk, med spennende kombinasjoner og flotte farger. Vi har bedt om Vivians fem beste trend-tips for høsten 2020, og hun var ikke vanskelig å be.

Joggedress

– Joggedress er fantastisk! Det er komfortabelt og kult, og du kan kle deg opp med en blazer, variere med pumps, boots og sneakers. Blazeren er gjerne prikken over i’en når du skal kle opp en joggedress, men det må da være et helt sett med matchende overdel og underdel. Men det betyr også noe hva du gjør med hår, sminke og kanskje noen store øredobber. En hatt kan gjøre det ekstra kult. Det er helheten som teller. Joggedressen trenger ikke å ha hette, og kan gjerne være i friske farger. Men unngå store saggebukser og gamle joggedresser som har mistet fasongen!

Blazer

– Bruk av blazer er mer i vinden enn noen gang, og den kan ha puffermer, være oversized, croppet og uansett fungere som prikken over i’en. Jeg synes det er det enkleste plagget å style både opp og ned, og funker veldig godt til basics, jeans og t-skjorte. Igjen er det helheten som avgjør, og du kan gjøre mye med hår, øredobber, belte og sko. Jeg bruker gjerne blazer på jobb, men da gjerne med joggesko eller Dr. Martens. Så kan jeg hive på meg noen hæler om jeg vil pynte meg litt mer. Blazer er også veldig fint utenpå kjoler, skjørt og tykke strikkegensere. Nå er det fint med høstfarger, og kanskje noe lilla lavendel?

Ton-i-ton

– Jeg er veldig glad i å bruke ton-i-ton selv, og synes det gir en fin helhet til antrekket. Nyanseforskjeller gir den lille ekstra touchen, bare pass på at tonene er i samme fargeskala. Til litt duse farger, kan du for eksempel velge mer iøynefallende tilbehør. Kanskje en kul jakke utenpå. Nå når det blir kaldere, er det veldig fint med lag på lag i matchende fargetoner.

Ytterjakke og bukse fra Lindex // Skjorte fra Only // Veske fra Fransa

Dress

– Dressen er en sikker vinner, og en klar høstfavoritt. Og igjen er ikke dress ensbetydende med å pynte seg, det kommer an på tilbehøret. Det finnes mange ulike dresser i fine farger og fasonger, og det er egentlig veldig lett å kle seg i dress. Dressen kan også lett styles opp til fest og ned til hverdags. Du kan bruke basics, skjorte, knit eller en iøynefallende mønstret topp til. Hvilket tilbehør du velger spiller også en rolle. Sneakers eller boots til hverdags, og gjerne ett par hæler til festen.

Rutete dressjakke + bukse fra Kappahl // Vekse fra LIndex

Skinn

.– Skinn kom som trend i fjor, men står enda sterkere i år. Det finnes mye kult i skinn, både jakker, skjorter, bukser, skjørt og kjoler. Og det er jo gøy å prøve ut nye ting. Bruk gjerne fake skinn, som ofte kan være mer behagelig å gå med. Om du synes det er mye med et helt antrekk i skinn, holder det med ett element. Det kan være kontrasten mellom skinnskjørtet og den feminine blusen som gjør det lille ekstra. Eller skinnbukse med knit; en sikker vinner! Invester i ett skinnplagg i høst, og du er klar for både hverdag og fest. Hva du gjør med hår og sminke vil også avgjør om utrykket blir tøft eller feminint.