Vivians beste trendtips

Vivian har på seg joggedress, blazer, veske og caps fra HM Oasen

Vivian Klovning har elsket klær helt siden hun gikk i barnehagen på Utsira.

– Jeg husker jeg var så fascinert av de røde støvlettene til mamma, og skiftet gjerne antrekk flere ganger om dagen i barnehagen, ler hun.

Og klær har alltid vært en viktig del av livet hennes, som Frøken Norge-finalist, modell for Kristine Vikse under Oslo Fashion Week eller som mangeårig butikksjef på Vero Moda.

Alle som følger henne på Instagram får stadig se henne i flotte antrekk, med spennende kombinasjoner og flotte farger. Vi har bedt om Vivians fem beste trend-tips for høsten 2020, og hun var ikke vanskelig å be.

Joggedress

– Joggedress er fantastisk! Det er komfortabelt og kult, og du kan kle deg opp med en blazer, variere med pumps, boots og sneakers. Blazeren er gjerne prikken over i’en når du skal kle opp en joggedress, men det må da være et helt sett med matchende overdel og underdel. Men det betyr også noe hva du gjør med hår, sminke og kanskje noen store øredobber. En hatt kan gjøre det ekstra kult. Det er helheten som teller. Joggedressen trenger ikke å ha hette, og kan gjerne være i friske farger. Men unngå store saggebukser og gamle joggedresser som har mistet fasongen!

Vivian har på seg joggedress, blazer, veske og caps fra HM Oasen