To butikknyheter på Oasen!

Butikksjef Mira Stangeland og senterleder Dag Einar Solberg smilte fra øret til øret under nyåpningen av Mester Grønn

Høstferien bød på spennende nyheter her på Oasen. Interoptik flyttet inn i nytt lokale og Mester Grønn er tilbake i ny, blomstrende innpakning.

Mandag 10. oktober åpnet Mester Grønn igjen dørene på Oasen. Kjeden flyttet ut i 2017, og har vært etterspurt siden den gang.

Kunder har flere ganger i uken, gjennom alle disse årene, spurt om de kan etablere seg her igjen. Derfor er det mange haugalendinger som er begeistret nå, forteller senterleder Dag Einar Solberg engasjert.

-Vi får ofte tilbakemeldinger på at folk her er veldig glade i Mester Grønn. De har virkelig truffet behov til kundene, og vi er veldig glade for å få de dem tilbake.

Mester Grønn finner du nå i de gamle lokalene til Skin Tonic og Skudenes & Aakra Sparebank som er slått sammen, og pusset opp i stilige grønntoner.

Stemningen var utelukkende god under Interoptik sin nyåpning torsdag 10.oktober.

Interoptik Hedegaard har i tillegg fått nye og større lokaler, med mer plass til det gode utvalget og flere behandlingsrom. De holder nå til rett overfor Rema 1000, der to mindre lokaler er slått sammen til til ett stort. Snakk om lekker øyeklinikk! Ikke minst må man nevne et utrolig kvalifisert personell og en lekker butikk med stort utvalg i brillemodeller.