Velkommen til Skinz

Skinz har startet på Oasen, for første gang noensinne! Et samarbeid av Mani, Bagorama og Skin Tonic som leverer en mix av sko, skjønnhetsprodukter og tilbehør.

Forside av butikk
Utside av Skinz

For første gang noensinne har det blitt åpnet en Skinz butikk, og vi er så heldige å få den her på Oasen. Tenk deg å gå inn i en duftende deilig atmosfære, med flotte skjønnhetsprodukter, hvor du glir gjennom butikken til romslige bagger og stilige vesker, som tar deg til de fineste pensko og behagelige sandaler. Man kan gjøre mange oppdagelser her, og fylle opp handlekurven på turen gjennom hele butikken🤩💄👜👞

Skinz Oasen er et spennende nytt konsept utviklet i samarbeid mellom Mani, SkinTonic og Bagorama. De tilbyr et unikt utvalg av produkter innen sko, skjønnhet og tilbehør, samlet under ett tak.

Skinz Oasen kombinerer det beste fra tre velkjente merkevarer for å skape en inspirerende og engasjerende butikkopplevelse. Mani er kjent for sitt brede utvalg av sko og tilbehør, Skin Tonic for sitt fokus på skjønnhet og hudpleie, og Bagorama for et omfattende utvalg av vesker og reiseeffekter. Vår misjon er å gi kundene en helhetlig shoppingopplevelse med de beste produktene og enestående kundeservice.

Butikken har åpnet torsdag 30. mai, og dato for åpningsfest kommer snart 😉🎉

Forside av butikk
Utside av Skinz