Klikk & hent

Visste du at flertallet av butikkene på Oasen også er nettbutikker? Det gjør det mulig for deg å handle hjemme – hente varen like etterpå på Oasen.

– Vi ser at fysisk handel og netthandel nå smelter mer og mer sammen. Butikkene på Oasen ønsker hele tiden å etterstrebe gode løsninger for kundene, og henger derfor godt med på denne trenden, sier Dag Einar Solberg, senterleder på Oasen Storsenter.

Nettbutikkene på Oasen tilbyr tusenvis av varer innen mange bransjer, og løsningen med «klikk & hent» gir en rekke muligheter og fordele som vanlig netthandel ikke har.

– Gjennom «klikk & hent» slipper du å betale frakt, du støtter du din lokale butikk, du har muligheten til å gjøre research i ro og mak hjemme, hente varen ganske umiddelbart, i tillegg til at du kan prøve, bytte og kanskje også velge en annen variant når du er i butikken for å hente det du har kjøpt, sier Solberg.

Fleksibilitet for kundene

Klesbutikken Match Oasen har hatt «klikk & hent»-løsning en god stund, og opplever at det er stadig flere kunder som benytter seg av muligheten.

– Særlig oppunder jul var det mange som syntes det var fint å handle hjemme, for å så komme innom og hente det hos oss. Og fordelen med å hente i butikk, er jo at du kan få prøve det du har kjøpt, og bytte til en annen størrelse eller farge, om du skulle få lyst til det, forteller butikksjef Silje Marie Myklebust.

For Clas Ohlson vil «klikk & hent» være et satsingsområde fremover.

– Nå når folk er opptatt av å verne seg mot virussmitte, er jo dette en veldig grei løsning. For oss var dette nytt i fjor, men vi ser at mange kunder synes dette er en fin mulighet ikke minst for å få en oversikt over hva vi har på lager, og bruken overstiger forventningene våre. Og folk handler alt fra stort til veldig smått, forteller Thomas Røed hos Clas Ohlson på Oasen.

Også mat

Det er også mulig å bestille og ta med mat hjem fra flere av spisestedene på Oasen. Nå når færre vil ønske å spise ute, kan take away være et godt alternativ – og sikre god mat i heimen.

– Det er mange muligheter, men vi tror jo fortsatt at folk vil få den aller beste handleopplevelsen med personlig service her på senteret. Men «klikk & hent» har for mange moderne og travle mennesker blitt et veldig godt alternativ. Test det ut neste gang du trenger noe, sier senterleder Solberg.

Våre butikker som tilbyr klikk & hent:

Mote og stil

Gave og interiør

Fritid og velvære

Mat og nytelse

Servicetilbud

  • Sentergavekort – gavekort som kan brukes på alle Thon / Amfi-sentre, samt på Thon Hotels.