Om senteret

Oasen Storsenter ligger på fastlands Karmøy på Norheim, 5 km sør for Haugesund Sentrum. Senteret har 65 butikker, turistinformasjon og gratis parkering.

Vi har et bredt utvalg av varer og tjenester på senteret. Noen av våre større konsepter på senteret er XXL, Clas Ohlson, H&M, Vinmonopolet, Rema 1000, Meny, KappAhl, Lindex, Dressmann, Skude & Aakra Sparebank, Bolia, Kid og Boots Apotek.

Steder å spise eller drikke på er Cafe MM, Palmehaven Kafé, Haugli bakeri, Dolly Dimple's, McDonalds, Big Bite og Amundsen Spesial.

Sentertjenester

På Oasen Storsenter har vi butikker, spisesteder og flere helsetjenester. Vi tilbyr også en del andre servicetjenester her på senteret, og under finner du en oversikt over de.

Turistinformasjon

Oasen Storsenter har en autorisert Turistinformasjon. Her kan du få god hjelp og brosjyrer som dekker attraksjoner og destinasjoner i hele Rogaland, Sunnhordland og Hardanger.

Informasjonen

Informasjonen driver posttjenester for Posten, pakkeservice fra DHL, samt hjelper deg med hittegods, mindre antall kopier med mer. Her har vi også rullestol til utlån, førstehjelpsutstyr og hjertestarter. Informasjonen følger senterets åpninsgtider.

Hittegods

Dersom du har glemt igjen noe på senteret tar du kontakt med Informasjonen. Kom innom eller ring oss på 52 83 10 89.

Fotoautomat

Automaten finner du ved Tango Frisør. Dette koster kr. 130,- og det tar bare noen minutter å få bildene. Du kan ta bilder helt til du er fornøyd for så å skrive dem ut.

Oppbevaringsbokser

Ved Informasjonen finner du våre 12 oppbevaringsskap hvor du kan sette i fra deg tunge poser, skolesekker og liknende. Du trenger en tier når du låser, og denne får du igjen når du er ferdig med lånet av skapet.

Ladeskap til mobil

Dersom du går tom for strøm på din mobil, har vi gratis ladeskap til iPhone og Android ved Informasjonen.

Shoppingvogner

Nå er det ingen grunn til å bære tungt på Oasen lenger! Vi har flere hjelpsomme små handlevogner på senteret. Du finner handlevognen ved Skin Tonic, Nille og Clas Ohlson, samt i underetasjen ved Lampehuset. Du trenger en tier eller en handlevognmynt for å løse dem ut. Vennligst sett vognen på plass etter bruk.

Lekerom & ammerom

Besøk vårt flotte lekerom i underetasjen! Åpent hver dag i senterets åpningstid.

Ønsker du å leie lokaler på Oasen?

Er du interessert i informasjon om leie av butikklokaler eller kontorer på Oasen Storsenter? Ta kontakt

Kontaktinformasjon

Quieren preguntar algo? Brauchen sie hilfe?

Do you need any help? Do you want to ask for something?

Brauchen sie hilfe? Wollen Sie etwas fragen?

Nesecita Usted ayuda? Quiere preguntar algo?

Mail: informasjonen.oasen@olavthon.no

Telefon: 52 83 10 89

Velkommen til en hyggelig handel for hele familien.