Parkering

Visste du at det er 1000 gratis parkeringsplasser på Oasen? At mange av dem nå er under tak, og at de fleste ligger på baksiden?

Oasen Storsenter har 1000 gratis parkeringsplasser. Du finner parkering rundt hele senteret og ved alle senterets innganger.

Vi har parkeringsplasser for bevegelseshemmede fordelt ved alle inngangene til senteret, og ekstra brede familieparkeringsplasser ved dagligvarebutikkene.

Lynladestasjon for elbiler finner du på sørsiden utenfor Rema. Denne driftes av mer.no

Ankomst med bil

De fleste kundene kommer til Oasen med bil. Ikke så rart når det kun er 5 minutter med bil fra Haugesund Stadion. Med stadig flere besøkende fra fjern og nær er det avgjørende med gode parkeringsforhold.

– Gode parkeringsforhold er naturligvis viktig for kundene våre, og med tusen gratis parkeringsplasser har vi stort sett alltid godt med plass. Under nybygget med Meny har vi fått en stor og romslig innendørsparkering, som gjør at kundene kan gå tørrskodde inn i senteret uansett vær. De besøkende er spesielt glad for denne muligheten når de har vært på storhandel og det styrtregner ute, forteller senterleder på Oasen, Dag Einar Solberg.

Familieplasser og ladestasjoner

Parkeringsplassene er plassert nærmest rundt hele senteret, med det aller største parkeringsområdet på baksiden.

– Her er det stort sett alltid plass, og kort vei til alt. Det vet alle de som bor i nærheten, og som nok er de som er flinkest til å benytte seg av disse plassene. På langsiden i sør er det også flere ladestasjoner for elbiler, og ekstra romslige familieparkeringsplasser, ypperlig for dem som har med barnevogn og annet utstyr, forklarer Solberg.

Grønt lys for ledig

I parkeringsanlegget i underetasjen, er det til enhver tid opplyst hvor mange plasser som er ledige, og plassene er enkle å finne ved hjelp av grønne lys i taket.

Med 1000 parkeringsplasser rundt mesteparten av senteret, er det alltid enkelt å parkere på Oasen, og uansett hvilken inngang du bruker, kan du ha bilen like ved. Mange er kanskje ikke klar over at de fleste parkeringsplassene ligger på baksiden, med inngang til Rema 1000, Palmehaven, Glasstorget og Vinmonopolet.

Parkeringskart over Oasen Storsenter