Meny
 

Åpningstider

Man - fre 07 - 22

Lørdag 08 - 19

Kontakt

52 81 12 00 Send e-post

Etasjeplan

1. etg

Dagligvarebutikk med markedets beste ferskvaredisk

og Post i butikk.

 Du får så mye mer

Din handleopplevelse hos Meny er sentralt i alt vi foretar oss. Derfor er "Du får så mye mer" en kompromissløs satsing på stort utvalg og høy kvalitet. En videreføring av Friheten til å velge, med stoltheten over kvaliteten og bredden vi i dag tilbyr deg.

"Du får så mye mer" er ikke tomme ord. Hos Meny møter du markedets beste ferskvaredisker med sitt store utvalg av både kjøtt og fisk. Bak disken finner du kunnskapsrike kokker og medarbeidere klar til å gi deg gode råd. Dermed er du sikret alt fra en spennende matprat til ferske råvarer og ferdiglagede middager noen få skritt unna hverandre.

 Med eget bakeri og velassorterte osteavdelinger kan du utvide smaksregisteret både mot hverdag og fest, og det er lov å prøvesmake hvis du er i tvil.

 Hos Menys bugnende frukt og grønnsaksavdelinger finner du produkter fra leverandører som alltid har et kvalitetsfokus både i liten- og stor skala. I "Du får så mye mer" ligger en vilje til å gå langt for at du skal få mange smakfulle valgmuligheter med sesongens beste varer.

 Jacobs utvalgte

For å gjøre handleopplevelsen enda mer spennende og enklere, har vi satset på egne merkevarer med tydelig profil. Jacobs utvalgte er et populært eksempel på kvaliteten i våre egenutviklede merker. En produktrekke som er et velsmakende eksempel på kundeløftet – Du får så mye mer.

Velkommen til oss!

Butikkategori:

MinMeny app - en smartere handleliste

MinMeny er en smartere handleliste som gjør at du slipper penn og papir, oppskriftsbøker og tilbudsaviser.Post i butikk

Her finner du også et utvalg av kontor- og postrekvisita.

 

Produkter og tjenester fra Posten

Følger butikkens åpningstider

Betal regninger, innskudd og uttak i samarbeid med DNB

 

PAKKESPORING

Spor pakken din på posten.no

Last ned sporings-app på mobil


www.posten.no