Barnas Oasen

– Barnefamiliene er viktig for Oasen, og vi er opptatt av å legge så godt som mulig til rette for at både barn og foreldre skal trives hos oss, sier senterleder

Det skal være enkelt og hyggelig å ha ungene med på handletur. Med tvillingvogner og barnebiler til utlån, romslige ammerom og morsomme lekeapparater i fellesarealene, er det enkelt å ha de minste med seg på Oasen. For de som har stor bil og barnevogn, er det også egne romslige familieparkeringsplasser.

Eneste senter med eget lekerom

Oasen byr også på opplevelser, lek og moro for de yngste, og er eneste senter på Haugalandet med innendørs lekerom. Her kan barna kose seg med klatrevegg og klatrestativer, sklier og lekeapparater, kanskje også mens foreldrene gjør noen raske ærend. Lekerommet er gratis og ligger i underetasjen.

Lek i butikken

Ringo Oasen er en av få gjenværende lekebutikker i distriktet, og her er det lov å leke! La ungene få kjøre BRIO-tog og teste ut lekene i butikken. Som det bør være i en skikkelig lekebutikk.

Nam nam!

Også spisestedene på Oasen har mye godt for barna! MMs barnemenyen og pizzastykkene hos Dolly Dimples er alltid populære. Jordbærpikene har kaker og deilige brødskiver med leverpostei. Haugli har boller i alle varianter, og i tillegg til sine velkjente kjøttkaker, gleder Palmehaven barn hver lørdag med risengrynsgrøt og saft.

Alt av klær

Barna får alt de trenger i klesveien på Oasen. Mange av klesbutikkene har egne barneavdelinger, og sportsbutikkene har selvsagt yttertøy for de små som tåler vær, vind og lave temperaturer. Og flotte Claire Kids er spesialforretning for barneklær.