Sommer med gøy i vannet

Bilde av surfbrett
Elise og Veronica viser våtdrakt
Alexander holder i vannski

På Oasen finner du Haugalandets desidert største utvalg innen sport, friluftsliv – og vannsport!

Med Intersport og XXL Sport & Villmark har Oasen Storsenter regionens desidert største utvalg innen sport og friluftsliv. Nå har også Norrøna Concept Store inn på senteret, og haugalendingene har for første gang muligheten til å velge fra hele Norrønas sortiment i en fullskala konseptbutikk.

Størst på vannsport

Haugalendingene har for alvor fått øynene opp for vannsportens gleder. Etter at XXL Sport & Villmark kjøpte kano- og kajakkprodusenten West, har de i sommerhalvåret satset stort på dette.

– Vannsport har blitt kjempestort på veldig kort tid, og vi har egen vannsport-avdeling gjennom hele sommeren, med stand up-padlebrett, vannski, tuber og et stort utvalg av kajakker, forteller varehussjef for XXL på Oasen, Thomas Haaland Cheek.

De har også et stort mangfold av våtdrakter og alt du kan tenkes behøve til gøye aktiviteter i vannet.

Dette er en naturlig forlengelse av den økende friluftsinteressen mener XXL-sjefen, og forteller at stadig flere kombinerer fotturer i fjellet med telt-overnattinger og kajakkturer i fjorder, idylliske fjellvann eller langs kysten.

– Fisking er også veldig populært, og noe som holder seg veldig stabilt gjennom hele året. Mange har skjønt at fisking er en aktivitet som er nokså uavhengig av vær, vind og sesonger. Og regnvær kan jo av og til få fisken til å bite enda bedre, smiler Thomas.

Norrøna har masse fine og praktiske våtdrakter som du kan bestille og hente i butikk. Trenger du badeklær er det Intersport du skal til.

Kajakker