6 retter fra våre spisesteder du bare må prøve

Smoothie i disken hos Jordbærpikene

Vi gir deg en smakebit av våren for vi har samlet sammen én rett fra hvert spisested som vi anbefaler deg å prøve!

Vi er kommet et godt stykke ut i April, og våren kjennes sterkere og sterkere i luften. Det gjør også alle de deilige og smakfulle rettene fra spisestedene også. Duften av nytraktet kaffe, ferske bakevarer og nylagd mat kjennes godt på senteret.

Vi har tatt smakerunden, og dette er våre anbefalinger til deg🤗

Palmehaven🍔🥣☕

Familiebedrifter er ikke hverdagskost for alle, men det er det for Palmehaven, og maten deres lik. Her får du de beste tradisjonelle rettene som du kan nyte morgen og kveld. Du finner også diverse påsmurt og desserter i disken her.

Vi anbefaler, selvfølgelig alle deres retter, men er du glad i tradisjonell mat MÅ du bare smake deres pannestekte torsk🍽🐟

Jordbærpikene🍓🍝🍰

Jordbærpikene lager deres deilige mat og fantastiske kaker rett i kafeen. De har både påsmurte og varmretter som pasta eller fiskesuppe. Her kan du også spise deilige kakestykker, fersk hvetebakst eller drikke ferske smoothier.

Jordbærpikene fikk også nylig nye vårnyheter på menyen, og vi måtte bare sjekke ut disse. Fiskesuppe, bulgursalat, BBQ-burger, pasta med kjøttboller m.m.

En klassiker de fleste elsker hos Jordbærpikene er deres cæsarsalat , frisk og smaksrik!

Haugli🍞🥯🍩

Haugli er et lokalt bakeri med flere utsalgssteder på Haugalandet, som har holdt på siden 1924. De har både baker- og konditorvarer, og duften av nystekte brød er lett å kjenne hos dem.

Deres nybakte boller, enten det er skolebolle eller kanelsnurr, er en must taste! Myke, saftige og søte, de er en innertier hos oss🤩

Dolly Dimples🍕🧀🍪

Dolly Dimples lager deilige pizzaer i alle slags varianter. Her kan du få nyte en hel, dele en eller bare ta et stykke 😄 De har også småretter som nachos, kyllingklubber, hvitløksbrød og salat.

Er du like glad i pizza og taco som oss? Da må du bare prøve Dollys nye meksikanske pizza. Med marinert kylling, fajitas krydder nacho chips, hvitløk, rødløk, tomat og søt chili saus😋

Big Bite🌯🥙🥪

Big Bite med sine subs, wraps og salater er definitivt et godt valg for deg på farten! De har det du måtte ønske i din sub eller wrap og lager den klar til deg på null komma niks.

15.april fikk Big Bite helt NYE smaker på menyen! Så vi kastet oss over for å smake.

Vi elsket deres nye chipotle cheese sub! Det er en sub med saftig biffkjøtt, chili cheese, grønnsaker og nacho chips. Men, om dette ikke er helt for deg, har de mange flere spennende varianter.

Amundsen🥐🍬🍫

På Amundsen kommer du inn i en verden av søtsaker og flotte gaveinnpakninger, og lukten av deilig kaffe. Her kan du gå for skikkelig baristakaffe, som har det lille ekstra.

I disken har de flere kakestykker, småsøtsaker og godbiter. En god anbefaling her er deres helt nye jordbærkake med vaniljelokk. Sammen med en kaffe, er dette en vårlig glede☕🍰