En flørt med våren!

Etter en lang vinter er vi nå klare for en vårflørt! Vårens interiørnyheter har en feminin og drømmende look.

Blomstermønstre og bohemsk luksus, ton-i-ton farger og en romantisk fargeskala, med lilla og korall som hovedfarger, preger interiøret nå. Andre stikkord for trenden er produkter med runde former, farget glass og kombinasjoner av glaserte og matte overflater. Stilkblomster som ranunkler og anemoner i vaser understreker stilen. Speil, velur, glassbord, marmor og store myke tepper ser vi også mye av denne våren.

Fyll sofaen med puter i myk velour og få et stilig stuemiljø med koselig atmosfære. Et sted som er deilig i både sittende og liggende posisjon! :) Miks gjerne flere farger, størrelser og former - ensfargede og med mønster.

System.Linq.Enumerable+SelectListIterator`2[ThonShopping.Internet.Site.Features.ImageVault.Models.ExtendedImageBlockMedia,System.String]
System.Linq.Enumerable+SelectListIterator`2[ThonShopping.Internet.Site.Features.ImageVault.Models.ExtendedImageBlockMedia,System.String]

Nå preges interiøret av en miks mellom gamle og nye tradisjoner. Med broderte tekstiler og blomstermønstre skaper man en rustikk og romantisk stil med nostalgisk preg. Ved å blande ting man har fra før med noe nytt, blir uttrykket både personlig og unikt. Et koselig og avslappet sted som er godt å komme hjem til, og som er hyggelig å besøke!