Apias smartladekabel!

Apias smartladekabel bilde

Apias smartladekabel forlenger levetiden på telefonen og styrker sikkerheten.

Den største grunnen til at folk bytter telefon i dag er dårlig batteri. I 2018 begynte Apias, (da kalt Profix) med å reparere telefoner på Oasen Storsenter. De tre karene fra Haugesund oppdaget raskt at den vanligste årsaken til at folk bytter telefon er slitasje på batteriet.

De konkluderte med at det fantes en etterspørsel på ladekabler som forlenget levetiden på batteriet og samtidig gjorde ladingen trygg ved at den minsket risikoen for brann.

Med deres tidligere erfaringer begynte de derfor å utvikle en ny revolusjonerende chip. Chipen er plassert i pluggen i kabelen, den kutter strømmen når batteriet har oppnådd 100%. Dette er med på å forlenge levetiden på telefonen, men også styrke sikkerheten mtp. brannrisiko.

Ved å bruke smartladekabelen fra Apias forlenges levetiden på telefonen med inntil 2 år, noe som gir en positiv innvirkning økonomisk, men ikke minst miljømessig da dette vil medføre et mindre kjøpsforbruk.

I forrige måned ble vi 100% klimanøytralt. Vi verdsetter miljø høyt, derfor er både produksjon og transport klimakompensert, også de ansatte på Apias. Sier daglig leder Tor Ivar Våge.

Vegansk kabel er gjerne ikke noe du hører om hver dag, men smartkabelen hos Apias er nettopp det. Kabelen er laget i nylon istedenfor bomull, - som de fleste kabler er produsert av per dags dato, noe som ofte gjør at kabelen blir flokete. Apias har satt søkelys på kvalitet og så derfor at det var et naturlig valg å lage produktet i nylon – et materialvalg som er mer slitesterkt.

Apias har blant annet inngått et samarbeid med Power, Gjensidige sin sikkerhetsbutikk, Telenor og Fjordkraft.

Har du også lyst å oppgradere til en sikker og effektiv lading? Sunkost på Oasen Storsenter selger Apias sine kabler.

Velkommen!

Aktuelle merkevarer