Dagligvarer både grytidlig og sent

Var du klar over at de to store dagligvarebutikkene på Oasen både åpner lenge før resten av senteret - og stenger lenge etter?

Av og til er det greit å kunne handle med seg ting på vei til jobb eller skole, eller bare komme dagen litt i forkjøpet ved å ta middagshandelen før alle andre. På samme måte kan det være greit å kunne handle i ro og mak på kvelden, enten det er smått eller stort man er ute etter.

Trygg handel i roligere omgivelser

– For mange blir det veldig hektisk å skulle handle på vei hjem fra jobb, i tillegg til at det gjerne er litt trangere om plassen i butikken. Med Rema 1000 og MENY har vi på Oasen to store og rikholdige dagligvarebutikker, som begge åpner grytidlig med fulle hyller og ferske bakervarer hele uken, samtidig som de gir kundene mulighet til å handle til langt på kveld, forteller senterleder Dag Einar Solberg.

  • Rema 1000 har åpent fra 07.00 til 23.00 hver dag mandag til og med lørdag
  • MENY har åpent fra 07.00 til 22.00 mandag til fredag og 08.00 til 19.00 på lørdag

REMA 1000 tilbyr dagligvarer av god kvalitet til lave priser, og kan i tillegg by på middagstips og inspirasjon til både hverdag og helg.

MENY tilbyr dagligvarer, fersk fisk, kjøtt og butikkskåret ost. Kvaliteten og utvalget er stort, og det er alltid muligheter for smarte kjøp.

Butikkene ligger ved inngangene i hver sin ende av senteret, med parkering like ved.

– De romslige åpningstidene kan også med fordel benyttes om du ønsker å handle i litt ekstra trygge omgivelser, enten du skal storhandle eller bare plukke med deg noe du har glemt eller plutselig får lyst på - tidlig eller sent, sier Solberg.